Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της
2 years, 9 months ago
6

Η Μαριάννα Τουμασάτου εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία τρυφερή μητέρα.

Η σχέση της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου ξεκίνησε περίπου δεκαπέντε χρόνια πριν όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Βέρα στο Δεξί».

Το 2010 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και τον Ιανουάριο του 2011 γεννήθηκε η κόρη τους, Χρυσηίδα. Δυόμιση χρόνια μετά και συγκεκριμένα, τον Οκτώβρη του 2013, το ζευγάρι ανέβηκε και τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα με λίγους καλεσμένους, κουμπάρα την καλή τους φίλη και συνάδελφο Υρώ Λούπη και παρανυφάκι την κόρη τους.

Όλα αυτά τα χρόνια οι δύο ηθοποιοί διατηρούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Μέσα από τα social media επιθυμούν να προβάλλουν μόνο τη δουλειά τους και οι κοινές τους φωτογραφίες ή οι φωτογραφίες με την 10χρονη πλέον κόρη τους είναι σπάνιες

Οι αναρτήσεις της ηθοποιού με την κόρη της μπορεί να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, αποδεικνύουν ωστόσο ότι οι δυο τους είναι πολύ δεμένες.

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία της μικρής Χρυσιήδας δημοσίευσε η ηθοποιούς και μερικές ημέρες πριν.

Το 10χρονο κορίτσι, όπως αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου στους διαδικτυακούς της φίλους, έκοψε τα μαλλιά της για καλό σκοπό, καθώς δόθηκαν σε άλλα παιδιά που τα είχαν ανάγκη.

in.gr