Μαρίνα Πατούλη: Έφερε αναστάτωση με το μίνι μαύρο φόρεμά της στη Μύκονο
1 year, 8 months ago
6

To 2022 είναι χωρίς αμφιβολία η χρονιά της Μαρίνα Πατούλη. Μετά το διαζύγιό της, άφησε πίσω το παρελθόν και προχώρησε τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της, με το άνοιγμα του μαγαζιού της στη Μύκονο. Το νέο αυτό βήμα βέβαια έγινε με τη βοήθεια του Βλάσση Χολέβα.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει ξεκαθαριστεί αν οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας στηρίζει τον άλλον και πως περνούν μαζί πολύ χρόνο στη Μύκονο.

  • Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη φωτογραφία της με μαγιό χωρίς ρετούς – Αναστάτωσε το Instagram

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από τη Μύκονο

Πέρα από τα επαγγελματικά της, η Μαρίνα Πατούλη έχει ανανεωθεί σημαντικά και στην εμφάνισή της. Οι τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram μαρτυρούν την απώλεια κιλών, ενώ η ίδια έχει επιλέξει ένα πιο απελευθερωμένο στιλ, το οποίο ταιριάζει και με τη φιλοσοφία του μαγαζιού της και της πάει πάρα πολύ.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μίνι μαύρο φόρεμα έξω από το κατάστημά της.