Μαρίνα Πατούλη: Λύγισε στον αέρα – Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Γιώργο
3 years, 27 days ago
6

Για πρώτη φορά μετά την είδηση του χωρισμού της από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη απαντάει στις φήμες και αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνάει

Για πρώτη φορά μετά την είδηση του χωρισμού της από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη απαντάει στις φήμες και αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» λύγισε μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και την δύσκολη κατάσταση που βιώνει μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια ανέφερε ότι περνά «τη βία της σιωπής» και ότι ο σύζυγός της και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έχει εξαφανιστεί από το σπίτι και δεν επικοινωνεί μαζί της, ούτε για τα θέματα του γιου τους Αλέξανδρου, ο οποίος τον χρειάζεται.

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω», είπε κλαίγοντας η Μαρίνα Πατούλη στην Κατερίνα Καινούργιου και ανέφερε: «Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία παρά της απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα».

Ενώ συμπλήρωσε: «Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο στην εφηβεία που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν».

Αναφερόμενη στην ημέρα που ο Γιώργος Πατούλης εγκατέλειψε την οικεία του είπε: «Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και έπειτα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου». Και αποκάλυψε πως ο ίδιος επικοινωνεί με τον γιο τους, αλλά αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της και πως ακόμη και σε θέματα που έχουν προκύψει με τον γιο τους δεν έχουν βρεθεί να τα συζητήσουν.

Και συνέχισε: «Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε. Μπορεί να ήμουν ανάξια σύζυγος, αλλά γονείς θα είμαστε για πάντα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, το παιδί μου και το θέμα της υγείας μου. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου και νιώθω συντετριμμένη. Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο και ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμη χειρότερος».

Ενώ, στην ερώτηση αν υπήρξε κάποια τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους απάντησε: «Εγώ ως γυναίκα θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 χρόνων μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Και νομίζω γίνομαι κατανοητή. Δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα. Εγώ αυτήν τη στιγμή –χωρίς να ξέρω τον λόγο – δεν έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ το σπίτι μου, την οικογένειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και την αξιοπρέπειά μου. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δεν σου μιλά σε απαξιώνει. Και για ποιον λόγο θα ήθελα να ξέρω».

in.gr