Μαριτίνα Ανδριώτη – Πέτρος Ιακωβίδης: Το κορίτσι που τον κάνει να χαμογελά
1 month, 11 days ago
6

Ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και η όμορφη fashion blogger Μαριτίνα Ανδριώτη είναι ερωτευμένοι και ζουν ένα φλογερό ειδύλλιο.

Eίναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους νέους τραγουδιστές και συνθέτες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη του κοινού, υπογράφοντας γνωστές επιτυχίες, όπως το «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το «Παίξε μαζί μου» του Θοδωρή Φέρρη και μια σειρά από μεγάλα σουξέ της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ο Πέτρος Ιακωβίδης βάζει φωτιά στην αθηναϊκή νύχτα με τις εμφανίσεις του στα νότια προάστια. Μαζί με την εκρηκτική Ζόζεφιν, με την οποία μοιράζεται την πίστα, έχει κυκλοφορήσει ένα ντουέτο με τίτλο «Γεια σου». Αυτό μάλιστα πυροδότησε τις φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, o Π. Ιακωβίδης έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Μαριτίνας Ανδριώτη. Η όμορφη fashion blogger, με καταγωγή από την Κέρκυρα και με σπουδές στο Τμήμα Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του. O έρωτας είναι η κινητήριος δύναμή του, όπως δήλωσε πρόσφατα: «Αν δεν ήμουν ερωτευμένος, δεν θα έγραφα τραγούδια και δεν θα είχα αυτό το χαμόγελο».

Δύο χρόνια μαζί

Πηγές από τον φιλικό κύκλο του τραγουδιστή κάνουν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο που μετράει ήδη δύο χρόνια. Επειτα από μερικά σκαμπανεβάσματα στην αρχή, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο οι δυο τους είναι αχώριστοι, χωρίς κανείς τους μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει δημόσια αυτή τη σχέση. Ο Π. Ιακωβίδης αποφεύγει συνειδητά να προβάλλει την προσωπική του ζωή, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Δεν το κάνω λόγω της δουλειάς μου, δεν μου αρέσει να ασχολούνται. Θεωρώ ότι είναι γρουσουζιά να ασχολούνται μαζί σου γι’ αυτά τα πράγματα, θα σου δημιουργήσουν περισσότερη γκρίνια και πρόβλημα». Σε πρόσφατη ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ωστόσο, απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Ο καθένας μπορεί να το πάρει αυτό όπως θέλει».

Μπορεί να μην υπάρχει μέχρι στιγμής κοινή φωτογραφία τους, υπάρχει όμως μια ανάρτηση στο Tik Tok. H Μ. Ανδριώτη δημοσίευσε στη γνωστή πλατφόρμα ένα βίντεο με τον Π. Ιακωβίδη, με τους ακόλουθούς της να χαίρονται και να σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι.