Μαρίζα Ρίζου – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Η “αθόρυβη” γνωριμία, το διαζύγιο του ηθοποιού και ο δυνατός έpωτας
1 year, 9 months ago
6

Μπορεί η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος να είναι πολύ διακριτικοί, όμως μετρούν ήδη τρία χρόνια στη σχέση τους.

 

Είναι και οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την Μαρίζα Ρίζου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο που είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Ο έρωτας τους ξεκίνησε αθόρυβα και εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη σχέση. Μπορεί οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι σπάνιες και να αποφεύγουν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό, όμως η ευτυχία τους πλέον δεν κρύβεται.

Ρίζου – Παπασπηλιόπουλος: Πως έγινε γνωστή η σχέση τους

Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor στο Mega και ο ταλαντούχος ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια. Κατάφεραν για μεγάλο διάστημα να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, όμως κάποιες δημόσιες εμφανίσεις και δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν “πρόδωσαν” τον έρωτά τους.

Πριν δύο χρόνια δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ανέφερε πως ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μετά το “βελούδινο” διαζύγιό του από την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη γύρισε νέα σελίδα στη ζωή του, με τα παιδιά του να αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά του. Τον Ιανουάριο 2020, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του δίσκου της Μαρίζας Ρίζου με τίτλο “Πόσο Βλάκας” για να στηρίξει τη σύντροφό του. Τότε ήρθε η επιβεβαίωση της σχέσης τους.

Ρίζου

 

Είναι και οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την Μαρίζα Ρίζου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο που μετρούν πάνω από τρία χρόνια σχέσης και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Ο έρωτας τους ξεκίνησε αθόρυβα και εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη σχέση. Μπορεί οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι σπάνιες και να αποφεύγουν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό, όμως η ευτυχία τους πλέον δεν κρύβεται.

Οι κοινές εμφανίσεις που αποδεικνύουν ότι έχουν μια πολύ όμορφη σχέση

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι είναι ζευγάρι, οι κοινές εμφανίσεις τους έγιναν όλο και πιο συχνές. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δίνει πάντα το παρών στις συναυλίες της αγαπημένης του, είναι στο πλευρό της και την θαυμάζει. Το ίδιο και η Μαρίζα Ρίζου βρίσκεται πάντα δίπλα στον σύντροφό της στηρίζοντάς τον σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε στην Επίδαυρο για να καμαρώσει τον σύντροφό της στην παράσταση Βάκχες. Επίσης ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έδωσε το παρών στην συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στο Θέατρο Άλσος, όμως απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί.

 

Μάλιστα οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν και στο θέατρο για την παράσταση «Η μηχανή του Τούριγκ» που παρουσιάζεται στο νέο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και σε μουσική Μαρίζας Ρίζου.

Πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο και φαίνεται πως έχουν μια σχέση αμοιβαίας αγάπης και εμπιστοσύνης.

Ρίζου

 

enimerotiko.gr