Μαρκ Άντονι: Παντρεύτηκε ο τραγουδιστής με την 23χρονη Νάντια Φερέιρα – Κουμπάρος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
1 year, 2 months ago
6

Μαρκ Άντονι και η 23χρονη Νάντια Φερέιρα, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μουσείο Τέχνης Πέρεζ στο Μαϊάμι το βράδυ του Σαββάτου, έχοντας καλεσμένους, μεταξύ άλλων, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τη Σάλμα Χάγιεκ, τον Μαλούμα, τον Ρομέο Σάντος, την Εύα Λονγκόρια, τον Marco Antonio Solís και και τον Λιν Μάνουελ Μιράντα, σύμφωνα με το «Hola!».

Η Νάντια Φερέιρα φόρεσε ένα νυφικό Galia Lahav με διάφανο μπούστο διακοσμημένο με λουλούδια. Από την άλλη ο Μαρκ Άντονι επέλεξε ένα κοστούμι Christian Dior.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο επιχειρηματίας Κάρλος Σλιμ με τη σύζυγό του, Μαρία Έλενα Τορκούκο, ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού.

Δείτε βίντεο 

Ο Μαρκ Άντονι και η αγαπημένη του Νάντια Φερέιρα, είχαν αρραβωνιαστεί τον Μάιο του 2022.

Ο 53χρονος μουσικός και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη «Μις Υφήλιος», ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο εστιατόριο Sexy Fish στο Μαϊάμι και η Φερέιρα δημοσίευσε στο Instagram της, μια φωτογραφία με το μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Ο τραγουδιστής του «I Need You To Know» έχει παντρευτεί συνολικά τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένης αυτής με το νεαρό μοντέλο. Το 2000, ο Άντονι παντρεύτηκε με την ηθοποιό Νταγιανάρα Τόρες, με την οποία έχει δύο γιους. Μετά από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ, αποκτώντας τα δίδυμα Μαξ και Εμ. Στη συνέχεια, ο ακολούθησε ο γάμος με το μοντέλο Σάννον ντι Λίμας, το 2014. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια μετά και οριστικοποίησε το διαζύγιο, το 2017.

Μία ματιά στο Instagram της Νάντια Φερέιρα