Μάρκος Λεζές: «Στα 16 μου έμαθα πως είμαι υιοθετημένος»
2 years, 1 month ago
6

«Εγώ ήξερα ότι είμαι μοναχοπαίδι. Στα 16 μου το έμαθα, μου είπαν τα αδέρφια μου ότι δεν είμαστε ξαδέρφια αλλά αδέρφια», είπε ο ηθοποιός

Ο Μάρκος Λεζές ήταν ένας από τους χθεσινοβραδινούς καλεσμένους στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς ένιωσε όταν έμαθε πως στα 16 του είναι υιοθετημένος.

«Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα. Πώς είναι όταν βγάζεις το δέρμα κι είναι από κάτω κόκκινο; Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω. Ο θείος μου είπε ότι θα πάρω εγώ το παιδί κι αν ζήσει έζησε. Με έδωσαν στο θείο μου, που ήταν αδερφός της βιολογικής μάνας μου. Η θεία μου με πήγε σε ένα γιατρό και της είπε θα τον κάνεις μπάνιο με φύλλα λεμονιάς και πράγματι μέσα σε 15 ημέρες έβγαλα δέρμα», είπε αρχικά ο Μάρκος Λεζές για να συνεχίσει: «Εγώ ήξερα ότι είμαι μοναχοπαίδι. Στα 16 μου το έμαθα, μου είπαν τα αδέρφια μου ότι δεν είμαστε ξαδέρφια αλλά αδέρφια. Δεν ένιωσα καλά, έφυγα από το σχολείο. Πέρασα δια πυρός και σιδήρου μέχρι για να το ξεπεράσω. Είναι πολύ άσχημο να μην το ξέρεις. Οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν ήθελαν να με στενοχωρήσουν».