Μάρκος Σεφερλής: Έπεσε θύμα κλοπής και “παγώνουν’ τα γυρίσματα του «Mamacita»
2 years, 26 days ago
6

Ο Μάρκος Σεφερλής έπεσε θύμα κλοπής από αγνώστους, με άμεσο αντίκτυπο στα προσεχή επαγγελματικά του βήματα.

 

Ο Μάρκος Σεφερλής θύμα κλοπής του λάπτοπ με τους διαλόγους του «Mamacita»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Κατερίνα”, άγνωστοι έκλεψαν από τον ηθοποιό το λάπτοπ του από το στούντιο, στο οποίο είχε αποθηκεύσει τους διαλόγους και τα σενάριο για τη νέα σειρά που ετοιμάζει για τον ANT1, με τίτλο «Mamacita», με αποτέλεσμα τα γυρίσματα αναγκαστικά σταμάτησαν προς το παρόν, ενώ παραμένει άγνωστο το μέλλον.

Η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή

Η σειρά βασίζεται στο «Mrs. Brown’s Boys» του BBC και θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια. Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, και έρχεται για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια.

 

Η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά, που τα μεγάλωσε μόνη της, γιατί δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα. Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο σαλόνι.

Τα παιδιά της έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα. Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα πάντα, όμως, για το καλό τους.

 

enimerotiko.gr