Mάρκος Σεφερλής: «Οι γυναίκες με θέλουν για το χιούμορ μου. Είμαι και αστείος και έξυπνος»
2 years, 14 days ago
6

Με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την πρεμιέρα του Super Mammy, έρχεται στο προσκήνιο μία παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Συγκεκριμένα ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και στον Θέμη Γεωργαντά. Στο εξομολογητήριο, ερωτηθείς αν θα ήθελε μέσα σε ένα χώρο να είναι ή ο πιο έξυπνος ή πιο αστείος, απάντησε με χιουμοριστικό ύφος πως είναι και τα δύο.

 

Μάρκος Σεφερλής: Τι απάντησε στο ενδεχόμενο να παίξει δραματικό ρόλο

Μεταξύ άλλων, ο Μάρκος Σεφερλής ερωτηθείς αν θα ήθελε να παίξει ένα δραματικό ρόλο, δήλωσε: «Δεν είναι τώρα του παρόντος, θα ήθελα ίσως να το κάνω κάποια στιγμή, όταν νιώσω την ανάγκη μετά από χρόνια. Στη δραματική σχολή, πάντως, μου έλεγαν ότι ήμουν πιο καλός στα δραματικά κομμάτια. Εκεί δοκιμάζαμε τα πάντα και δεν ήξεραν και αυτοί τι έχω εγώ μέσα μου και τι ήθελα να κάνω».

«Εμένα μ’ άρεσε η κωμωδία. Η κωμωδία για μένα είναι τρόπος ζωής, έτσι ήμουν πιτσιρικάς, έτσι μεγάλωσα, η εφηβεία μου πέρασε όλη έτσι. Ήμουν η ψυχή της παρέας, οι γυναίκες με ήθελαν για το χιούμορ μου, ήμουν ατακαδόρος. Έχω παίξει ρόλους κωμικούς, που στο τέλος ο κόσμος έκλαιγε. Και λένε ότι οι κωμικοί εύκολα μπορούν να παίξουν δράμα, οι δραματικοί δυσκολεύονται να παίξουν κωμωδία. Το να παίξω στην Επίδαυρο δεν είναι όνειρο ζωής, ούτε αποδεικνύει κάτι. Αν είναι να έρθει, θα έρθει» κατέληξε.

 

enimerotiko.gr