Μάρκος Σεφερλής: Το παράπονο της Έλενας Τσαβαλιά στον «αέρα»
2 years, 9 months ago
6

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε την Κυριακή (4/7) ο Μάρκος Σεφερλής όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την αλλαγή της εμφάνισής του, τα κιλά που έχασε σε συνδυασμό με τη γυμναστική και αναφέρθηκε στο άνοιγμα των θεάτρων.

Αναφερόμενος στην νέα του παράσταση «Δες τα ρε Ελλάδα» στο Δελφινάριο, ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος και το Survivor αποτέλεσαν πηγή έμπνευσής του, ενώ αναφέρθηκε και στη συγκίνηση που νιώθει στη σκηνή όταν αναφέρεται στην Επανάσταση του ’21.

Μιλώντας για την κριτική που έχει δεχθεί αποκάλυψε:

«Δεν έχω προσβάλει ποτέ κάποιον μέσα από τη σάτιρά μου και τις παραστάσεις μου. Δεν προσβάλλω ποτέ ομάδες ατόμων».

Για το «φλερτ» στο τηλεπαιχνίδι του ANT1 αποκάλυψε:

«Η Έλενα το έχει αποδεχθεί ότι έχει παντρευτεί έναν άνδρα που αρέσει για το χιούμορ, την εξυπνάδα και την εμφάνισή του μετά το γυμναστήριο. Ξέρει ότι κάνω πλάκα και ότι αυτό αρέσει και στον άλλον που είναι απέναντί μου».

Ωστόσο, στην εκπομπή έγινε και παρέμβαση από τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά, η οποία έκανε και τα παράπονά της στον Μάρκο Σεφερλή.

Συγκινημένη η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε αρχικά για το video αφιέρωμα που έκανε η εκπομπή στον Μάρκο Σεφερλή και έπειτα όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τον Μάρκο αν την προσέχει η Έλενα είπε:

«Όχι, γιατί λείπεις συνέχεια από το σπίτι. Είσαι στο θέατρο για να φτιάξεις την παράσταση, δεν πάμε διακοπές…».

Με τον Μάρκο να συμπληρώνει πως το παράπονο της Έλενας είναι ότι δεν κάνουν πολλά πράγματα μαζί και δεν πάνε μαζί διακοπές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα: