Μάρω Λύτρα: Χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου
1 year, 3 months ago
6

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μάρω Λύτρα και ο Theo Pappas μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Αυτό ανακοίνωσε η τραγουδίστρια μέσα από μια σειρά από Instagram stories, αποκαλύπτοντας πως το διαζύγιο εκδόθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ενώ για έναν χρόνο το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Μόντρεαλ τον Ιούνιο του 2017. Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους.

«Έχοντας διαβάσει κάποια πρόσφατα άρθρα σε sites, σχετικά με την ζωή και την πορεία μου στην Ελλάδα, τη νέα μου ζωή στον Καναδά και τον γάμο μου, θεώρησα πως ήρθε η στιγμή να πω την αλήθεια μου στους fans μου και στους ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με αγαπούν. Όλα αυτά τα χρόνια στα πάνω μου και στα κάτω μου, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και αυτό δεν έχει αλλάξει», έγραψε αρχικά.

«Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας, γάμου και κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφασίσαμε με τον Theo πως θα ήταν καλό και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έτσι λοιπόν μετά από έναν χρόνο σε διάσταση τον Οκτώβριο εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό μας», συνεχίζει.

Κλείνοντας, αναφέρει: «Θα ήθελα να ξέρετε όλοι, εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, πως είμαι καλά εστιάζω στη δουλειά και τον εαυτό μου και συνεχίζω να κοιτάω μπροστά και να προχωράω. Μου λείπετε όλοι τόσο και εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ ξανά κοντά σας έστω και για λίγο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές. Σας αγαπώ. Μάρω».

Δείτε τα stories: