Μας άφησε άφωνους: Γιαγιά δείχνει 40 χρόνια νεότερη και κανείς δεν την πιστεύει όταν λέει την ηλικία της
1 year, 5 months ago
6

Η 72χρόνη influencer αποκαλύπτει τα μυστικά νεότητάς της, καθώς κανένας δεν πιστεύει την ηλικία της και όλοι νομίζουν ότι είναι 40 ετών.

 

Ειδικότερα, η Κέικο Γκεστ, από την Ατλάντα της Τζόρτζια, έχει περισσότερους από 488.700 ακόλουθους στο TikTok και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της στη γυμναστική.

Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την ηλικία της, ενώ άλλοι την τρολάρουν, με την ίδια πάντως να πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στη «ζήλια τους».

Όπως υπογραμμίζει η 72χρονη, αναφερόμενη στα μυστικά νεότητάς της, κάνει εναλλάξ δύο με τρεις ώρες γυμναστική, χορό, μπαλέτο και προπόνηση με βάρη την εβδομάδα και επισημαίνει πως επιδεικνύει την σιλουέτα της στο διαδίκτυο όχι για λόγους ματαιοδοξίας, αλλά επειδή «αισθάνεται καλά και δουλεύει πολύ σκληρά».

 

«Ο κόσμος μου λέει ότι δείχνω υπέροχη για την ηλικία μου, αλλά δεν με πλησιάζουν άνδρες καθώς αποφεύγω τα μπαρ. Είμαι απολύτως καλά χωρίς άντρα στη ζωή μου. Αντιθέτως, επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και κάνω πράγματα για μένα και την υγεία μου. Ή διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης αποτελεί προτεραιότητά μου από τα 30 μου και θα συνεχίσει να είναι», σημείωσε η 72χρόνη influencer.

Βέβαια, όπως παραδέχτηκε, έκανε λίφτινγκ στα 50 της και μπότοξ, όμως, το σώμα της εξακολουθεί να είναι αψεγάδιαστο, χάρη στην αφοσίωσή της στη γυμναστική.

Σχετικά με τη διατροφή της, επιλέγει τα ωμά προϊόντα, αλλά της αρέσει να προσθέτει θαλασσινά και γαλακτοκομικά, ενώ πιστεύει ότι είναι κυρίως «θέμα μέτρου».

 

Τα σχόλια των θαυμαστών για την 72χρόνη influencer

Οι θαυμαστές της πάντως δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την εξωτερική της εμφάνισή, με πολλούς να λένε ότι μοιάζει σαν να είναι στα είκοσι της.

«Είμαι 35 ετών και δεν δείχνω τόσο καλά. Μπράβο κορίτσι μου!», «Εμένα μου φαίνεται 29 ετών», «Τι; Κι εγώ πίστεψα ότι είσαι περίπου 30 ή κάτι τέτοιο», «Είσαι έμπνευση. Αυτό δεν συμβαίνει από την μία μέρα στην άλλη και είναι πολύ πιο δύσκολο να το πετύχεις όσο μεγαλώνεις. Αυτό είναι αποτέλεσμα χρόνων αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς», είναι ορισμένα από τα σχόλια των θαυμαστών.

 

Ωστόσο, υπάρχουν και οι επικριτές, με κάποιους να υποτιμούν τις ενδυματολογικές επιλογές της. «Σε παρακαλώ, σταμάτα να φοράς ρούχα σαν να είσαι 16 γιατί φαίνεται ανόητο» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη.

72χρόνη influencer μοιάζει με 40

72χρόνη influencer μοιάζει με 40

 

 Enimerotiko.gr