Μας «άφησε παγωτό» η Ελένη Χατζίδου: «Πιο πολύ κοιτάζω γυναίκες παρά άντρες» «Θα διαλυθούμε σαν σπίτι σε αυτήν εδώ την εκπομπή»
1 month, 5 days ago
6

Η Ελένη Χατζίδου  κατά τη διάρκεια παρουσίασης θέματος για την πιο σέξι μπαλαρίνα στον κόσμο, μας «άφησε παγωτό» καθώς σχολίασε πως προτιμά να θαυμάζει περισσότερο γυναίκες, παρά άντρες.

«Θα διαλυθούμε σε αυτή την εκπομπή»

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως προ ημερών είχε επικρατήσει… χαμός ανάμεσα στον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, με το ζευγάρι να προχωρά… σε άβολες συζητήσεις για τη σχέση τους και τον γάμο τους!

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τις συνήθειες των ανθρώπων που έχουν κυρίως όταν αγχώνονται, οι οποίες μπορεί να είναι περίεργες για τους υπόλοιπους ανθρώπους, αλλά για εκείνους να λειτουργούν ως «φάρμακο».

Τότε, λοιπόν, η παρουσιάστρια, εξήγησε ποια είναι η δίκη της συνήθεια και η απάντησή της δεν άρεσε καθόλου στον Ετεοκλή Παύλου, αφού όπως δεν μπορεί να την βοηθήσει να ηρεμήσει όταν εκείνη είναι σε πανικό.

«Γενικά όλοι οι άνθρωποι που έχουμε άγχος, άνθρωποι που έχουν περάσει κρίσεις πανικού, όπως εγώ, ψάχνουμε να βρούμε τρόπους κάτι να μας βοηθάει. Εμένα μπορεί να με βοηθάει, τι να σου πω, να παίρνω αγκαλιά ένα βιβλίο, να μη το διαβάζω» είπε χαρακτηριστικά.

«Το να πάρεις αγκαλιά τον άντρα σου δεν σου πάει στο μυαλό» της απάντησε Ετεοκλής Παύλου και εκείνη συνέχισε: «Δεν με βοηθάει. Εσύ με αγχώνεις. Γενικά δεν μπορώ άλλο άνθρωπο αγκαλιά».

«Θα διαλυθούμε σαν σπίτι σε αυτήν εδώ την εκπομπή» κατέληξε εκείνος τότε.

 pronews.gr