MasterChef: Έκπληκτοι οι κριτές με την ιστορία του, αρραβωνιάστηκε 17 φορές αλλά καμιά δεν τον παντρεύτηκε
2 years, 2 months ago
6

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, η εκπομπή MasterChef στον τηλεοπτικό σταθμό του Star με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 

Ο πρώτος παίκτης που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές ήταν ο Δημήτρης, ένας φιλόδοξος μάγειρας που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του την προσωπική του ιστορία μέσω της κάμερας της παραγωγής. Ο ίδιος ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου όμως εξαιτίας της κρίσης δεν κατάφερε να το κρατήσει ανοιχτό.

Έτσι αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή για να κερδίσει το έπαθλο και να μπορέσει να ανοίξει ξανά το εστιατόριό του. Ο Δημήτρης βέβαια αποκάλυψε πως έχει κάνει 17 αρραβώνες, έχει προσφέρει τα ανάλογα μονόπετρα, δεν έχει πάρει κανένα πίσω και δεν έχει κάνει κανένα γάμο.

MasterChef

 

Μάλιστα, όταν εμφανίστηκε μπροστά από τους κριτές μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αμερική και τον οδήγησαν για μια εβδομάδα να κοιμάται στα παγκάκια, καθώς ήταν άστεγος. Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Δημήτρης γνωρίζονταν καθώς ο κριτής είχε πάει ως πελάτης στο μαγαζί του παίκτη και μάλιστα το θυμόταν.

Με τρία «ναι», ο Δημήτρης πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef και ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης.

 

enimerotiko.gr