MasterChef: Η Ανούς Χεριμιάν μιλά για τον έρωτά της με τον Διονύση Σαρακίνη
19 days ago
6

Η Ανούς Χεριμιάν αντιπροσώπευε στον φετινό κύκλο του MasterChef, αυτό που λέμε «πολυπολιτισμικότητα» αφού με ρίζες στην Αρμενία και μεγαλωμένη στη Γεωργία και με επιρροές από τη Ρωσία δεν θα μπορούσε παρά να φέρει στο παιχνίδι έναν άλλον αέρα.

Η Ανούς πλέον παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι μαγειρικής, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Και προφανώς για την ίδια ο φετινός τελικός έχει πολύ ενδιαφέρον για εκείνη αφού διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του MasterChef ο Διονύσης, με τον οποίο μέσα στο παιχνίδι ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν.

Η Ανούς σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο gossip-tvm μιλάει για όλα και κυρίως για τη σχέση της με τον μεγάλο φιναλίστ.

Υπήρξες από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο παιχνίδι. Ποια δοκιμασία ήταν αυτή που σε δυσκόλεψε περισσότερο από όσες έζησες μέσα στο παιχνίδι;

Ευχαριστώ πολύ, πιστεύω πως η πιο δύσκολη μαγειρική δοκιμασία ήταν αυτή με τα Bao Buns διότι πέρα από τη δυσκολία της δοκιμασίας μου ήταν πολύ δύσκολο να είμαι υποψήφια με τη Λία και τον Ιωάννη.

Ποια δοκιμασία σε έκανε να πιστέψεις πως πράγματι είσαι γεννημένη για να μαγειρεύεις;

Η αγαπημένη μου δοκιμασία ήταν η ομαδική με την πράσινη ομάδα διότι εκεί κατάφερα να βγάλω ένα πιάτο που ήταν γεμάτο αναμνήσεις και γεύσεις και το αποτέλεσμα με δικαίωσε διότι κατάφερα να αποτυπώσω τις γεύσεις από τις αναμνήσεις μου.

Η πορεία σου υπήρξε σταθερή για όσο διάστημα ήσουν μέσα στο παιχνίδι, εννοώντας πως δεν υπήρξες από τους παίκτες που αποχώρησαν και επέστρεψαν. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Οι επιστροφές είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά χαίρομαι που επιβίωσα από αυτήν τη δοκιμασία και διατήρησα την παραμονή μου στον διαγωνισμό.

Ποιον συμπαίκτη ή συμπαίκτριά σου είδες ανταγωνιστικά σε κάποια φάση του παιχνιδιού;

Δεν είδα κανέναν ανταγωνιστικά μέσα στο παιχνίδι, μόνο τον εαυτό μου ανταγωνιζόμουν κάθε μέρα.

Ανάμεσα στους συμπαίκτες σου με ποιον απ’ όλους, εκτός από τον Διονύση, ήρθες πιο κοντά φιλικά;

Έκανα παρέα με το Μαράκι, με τον Ιωάννη, με τη Λία και τον Παυλίτο.

Με ποιους θα κρατήσεις επαφές και μετά το τέλος του διαγωνισμού μαγειρικής;

Με τους ίδιους ανθρώπους θα κάνω παρέα και έξω.

Με τον Διονύση τελικά ποια είναι η αλήθεια; Ήρθατε κοντά, όμως γίνατε ζευγάρι μέσα στο MasterChef; Τι ισχύει τελικά;

Με τον Διονύση είμαστε μαζί από τις αρχές του διαγωνισμού και είμαστε πολύ καλά!

Σκοπεύετε να συνεχίσετε αυτό που αφήσατε στη μέση και μετά το τέλος του παιχνιδιού;

Φυσικά και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε!

Τώρα που έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, με το χέρι στην καρδιά, ποιος πιστεύεις ότι είναι αξιότερος για να πάρει τον τίτλο του MasteChef και το έπαθλο, εντελώς αντικειμενικά και βάσει των δυνατοτήτων του; Ο Διονύσης ή η Μαργαρίτα;

Με το χέρι στην καρδιά θέλω να κερδίσει ο Διονύσης αλλά και με τη λογική πάλι θέλω να κερδίσει ο ίδιος γιατί είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής και πιστεύω πως ο Διονύσης είναι ένας παρά πολύ δυνατός μάγειρας.

Υπάρχουν συμπαίκτες σου που δεν θα ήθελες να έχεις καμία επαφή μετά το παιχνίδι και αν ναι, ποιοι είναι και γιατί συμβαίνει αυτό;

Ε αυτή η ερώτηση είναι λίγο περίεργη διότι έχω απαντήσει πολλές φορές. Εγώ σαν Ανούς δεν μπορώ να κάνω παρέα με τη Μαρίνα και οι λόγοι είναι περιττό να τους αναφέρω γιατί ο διαγωνισμός έχει τελειώσει και δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί της, άρα ας λήξει εδώ.

Είσαι από την Αρμενία. Πιστεύεις ότι έχει επηρεαστεί η φιλοσοφία σου για τη μαγειρική από τις καταβολές σου;

Είμαι Αρμένισσα αλλά είμαι γεννημένη στη Γεωργία και έζησα μέχρι τα 10 μου στη Ρωσία. Οι γεύσεις που υπήρχαν στην οικογένειά μου ήταν επηρεασμένες και από τις 3 χώρες. Οι γιαγιάδες μου, η μαμά μου και η θεία μου έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και στις γεύσεις που μου έμαθαν.

Πριν μπεις στο παιχνίδι, ασχολιόσουν με την ταβέρνα που διατηρεί η μητέρα σου. Σκοπεύεις να κάνεις το ίδιο και τώρα ή προτίθεσαι να αναλάβεις την όποια ευκαιρία θα σου δοθεί επαγγελματικά;

Κάθε χειμώνα βοηθούσα τη μητέρα μου με την ταβέρνα της γιατί γυρνούσα από σεζόν και ήταν ο μοναδικός τρόπος να είμαι κοντά τους. Ήρθε η ώρα να φύγω από Θεσσαλονίκη και να ακολουθήσω τα όνειρά μου και έχω την απόλυτη στήριξη της μητέρας μου και του αδερφού μου!

Έχοντας πλέον βγει από το παιχνίδι, αντιλαμβάνεσαι αν σου έχει προσφέρει κάτι η αναγνωρισιμότητα που έχεις πλέον λόγω προβολής σου στην τηλεόραση; Ο κόσμος σε αναγνωρίζει; Έχεις προτάσεις για δουλειά;

Η αναγνωρισιμότητα δεν σε κάνει κάποιον άλλον, παραμένεις αυτός που είσαι και εγώ συνεχίζω απλά να ακολουθώ το μαγειρικό μου ταξίδι.

Από τους τρεις κριτές, ποιος ήταν εκείνος που είχες την ίδια φιλοσοφία στην κουζίνα; Ποιος σου ταίριαζε περισσότερο;

Πιστεύω πως από τους 3 κριτές αυτόν που φοβόμουν πιο πολύ, με αυτόν ταιριάζω πιο πολύ στη φιλοσοφία και αυτός είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς διότι μαγειρεύει γεύσεις με αναμνήσεις και αγάπη!

Ποια είναι τα σχέδιά σου από εδώ και στο εξής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο;

Μετακομίζω στην Αθήνα και ξεκινάω να εργάζομαι άμεσα διότι είμαι μαγείρισσα και δεν μπορώ να απουσιάζω από τις κουζίνες.

Έχοντας δουλέψει αρκετά σε κουζίνες, πώς θα χαρακτήριζες τον κόσμο αυτό; Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν έχουν ακουστεί πολλά για όσα συμβαίνουν στις κουζίνες των εστιατορίων με πολλούς επαγγελματίες να καταγγέλλουν πολύ άγριες συμπεριφορές προϊσταμένων τους. Εσύ υπήρξες σε τέτοια κουζίνα;

Πιστεύω πως αν ρωτήσετε όλους τους μάγειρες, σίγουρα έχουν να σας πουν μια τέτοια ιστορία αλλά νομίζω ότι και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα για να ξέρεις τι να αποφεύγεις και τι να εκτιμάς. Φυσικά και το έχω περάσει και εμένα ήταν γυναίκα αυτή που με ζόρισε παρά πολύ και με έκανε να σκεφτώ ότι ίσως έχω επιλέξει λάθος επάγγελμα αλλά τελικά απλά επέλεξα λάθος επιχείρηση.

Πώς θα αντιδρούσες σε μία τέτοια κατάσταση;

Οι αντιδράσεις δεν μπορούν να είναι πολλές, ή το ανέχεσαι μέχρι να τελειώσει η σεζόν, ή σηκώνεσαι και φεύγεις τρέχοντας, εγώ προσωπικά είχα μείνει γιατί είχα ανάγκη εκείνο το διάστημα αλλά δεν το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου.

Τι σε κάνει να χαμογελάς;

Με κάνουν να χαμογελάω απλά πράγματα: οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, η σκυλίτσα μου που μου λείπει πολύ και τα ταξίδια!

Επειδή η κουζίνα περνάει από το στομάχι, όπως λένε πολλοί, φτιάξε μας εικονικά το ιδανικό μενού για μία ερωτική βραδιά με το έτερον ήμισυ;

Σίγουρα το μενού θα έχει θαλασσινά και σοκολάτα που είναι οι αδυναμίες μου. Μαγειρεύω για κάθε άνθρωπο διαφορετικά διότι θέλω να μάθω τα γούστα του για να προσπαθήσω να τον ευχαριστήσω.

in.gr