MasterChef: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον μεγάλο τελικό
2 years, 10 months ago
6

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το MasterChef, καθώς σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 21:00 οι φιναλίστ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει live. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα στο Happy Day, από την άλλη βδομάδα αλλάζουν και οι μέρες προβολής του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο θα προβάλλεται πλέον από Δευτέρα έως Τετάρτη.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο:

Διονύσης, Μαρίνα, Μαργαρίτα και Αλέξανδρος σχημάτισαν δύο ζευγάρια που μονομάχησαν για τα δύο εισιτήρια της επόμενης φάσης.  Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αντιμετώπισε τον Αλέξανδρο Συνοδινό, σε μία πολύ δυνατή μονομαχία, με την πρώτη να παρουσιάζει εξαιρετικό πιάτο, να κερδίζει τα κολακευτικά σχόλια των κριτών και να παίρνει την πρόκριση.

Στο έτερο ζευγάρι, ο Διονύσης Σαρακίνης αντιμετώπισε την Μαρίνα Νεμολλάι, με τον πρώτο να επικρατεί και να κερδίζει τη λευκή ποδιά. Έτσι, Μαργαρίτα και Διονύσης θα διαγωνιστούν για μία θέση στον τελικό, ενώ Αλέξανδρος και Μαρίνα θα μονομαχήσουν για να παραμείνουν στο παιχνίδι. 

in.gr