Μαθεύτηκε μετά από πολλά χρόνια: Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό
2 months, 11 days ago
6

Πολλές είναι οι σχέσεις της shobiz που για χρόνια παραμένουν άγνωστες και ξαφνικά μαθαίνονται. Μία από αυτές είναι της Καραβάτου με τον Μάινα.

 

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι εδώ και χρόνια μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες παρουσιάστριες, με την ίδια μάλιστα να έχει μια συγγένεια, που ελάχιστοι γνωρίζουν, με κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό, την οποία και είχε αποκαλύψει ο τελευταίος.

Με αφορμή την προ τριετίας παράσταση «Οδύσσεια» της Σοφίας Σπυράτου, όπου πρωταγωνιστούσαν ο Στέλιος Μάινας και ο Γιώργος Χριστοδούλου, είχαν παρευρεθεί στο έργο αρκετοί διάσημοι, όπως η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η παρουσία του πρώην ζευγαριού, όμως, είχε έναν λόγο παραπάνω.

 

Η σχέση που δε γνωρίζαμε με τον Στέλιο Μάινα

Όπως αποκάλυψε λίγο μετά το τέλος μιλώντας στις κάμερες ο Στέλιος Μάινας, με την Κατερίνα Καραβάτου δεν γνωρίζονται μόνο ως ηθοποιός και παρουσιάστρια, αλλά έχουν συγγενική σχέση.

 

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του είναι ξαδέρφη με την Κατερίνα Καραβάτου, που μεταξύ άλλων έκανε και πρόσφατα μια αποκάλυψη, και όπως είπε «τη φωνάζω ξαδέρφη και την Κατερίνα, εξ αγχιστείας. Ευτυχώς η Κρήτη είναι ένα μεγάλο χωριό και επικοινωνούμε ευτυχώς». Αυτό το τελευταίο αφορά στην καταγωγή της γυναίκας του που είναι από το νησί.

enimerotiko.gr