Μαθήματα αυτοπεποίθησης από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή!
5 months, 27 days ago
6

Η Ευαγγελία Αραβανή στην τελευταία της συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό ανέφερε πως δεν έχει αυτοπεποίθηση, πολλές φορές νιώθει ότι δεν είναι ωραία καθώς και ως παιδί ήταν πολύ ήσυχη και δεν τραβούσε τα βλέμματα.

Τις δηλώσεις αυτές ανάμεσα σε άλλες σχολίασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τοποθετείται.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει πως είναι δυνατόν μια τόσο όμορφη γυναίκα όπως η Ευαγγελία να μην έχει αυτοπεποίθηση.

«Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη νιώθω πολύ πιο ωραία από αυτό που είμαι ή βλέπει ο άλλος. Άλλα έτσι ήμουν από μικρή. Είχα πολύ έντονη αυτοπεποίθηση. Ένιωθα μια χαρά με τον εαυτό μου. Με αντικειμενικά κριτήρια ούτε η πιο όμορφη είμαι… Η Ευαγγελία Αραβανή, η Δούκισσα Νομικού και άλλες 100 μπορώ να απαριθμήσω, είναι πολύ πιο όμορφες από μένα. Αλλά εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Τσιμτσιλή και στη συνέχεια πρόσθεσε «δηλαδή ακόμη κι όταν με κράζουν στα social media γράφω κορίτσια μπορείτε να έχετε την άποψή σας, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος ανέφερε επίσης ότι κάθε πρωί κοιτάζεται στον καθρέφτη και λέει πόσο όμορφος είναι.

Δείτε το απόσπασμα!

Εμείς έχουμε να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» και στους δυο. Εξάλλου η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.