Μάθιου Πέρι: «Έχω ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να απεξαρτηθώ»
1 year, 5 months ago
6

Πρόσφατα ο Μάθιου Πέρι μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Σε συνέχεια των προσωπικών του αποκαλύψεων για τον αγώνα του με τους εθισμούς, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στους New York Times και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως έχει ξοδέψει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, προκειμένου να απεξαρτηθεί.

«Έχω ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποθεραπευτώ», δήλωσε χαρακτηριστικά και είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως οι καταχρήσεις ξεκίνησαν για εκείνον πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, από την ηλικία των 14.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι ξεκίνησε το ποτό και στην συνέχεια, τα χάπια σε ηλικία 14 ετών και οδηγήθηκε σε πολλαπλές νοσηλείες και στα επείγοντα περιστατικά. Παραδέχεται ότι είναι νηφάλιος από τις αρχές του 2021, λίγο πριν γυρίσει το πολυδιαφημισμένο reunion των «Friends» το οποίο προβλήθηκε τον Μάιο του 2021.

Σε μία ακόμη συνέντευξή του στην Νταϊάν Σόϊερ του τηλεοπτικού δικτύου ΑΒC, που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις 28 Οκτωβρίου, αποκάλυψε πώς η Τζένιφερ ‘Ανιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς και του είπε ότι εκείνη και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνει».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε, σημειώνοντας ότι «ήταν εκείνη που με βοήθησε περισσότερο. Της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτό».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

protothema.gr