Μάθιου Πέρι: Οργιάζουν οι φήμες για την αιτία διάλυσης του αρραβώνα – Η ΦΩΤΟ που “άναψε” φωτιές
2 years, 10 months ago
6

Σοκ προκάλεσε στους γνωστούς και φίλους η αιφνιδιαστική απόφαση του Μάθιου Πέρι να διαλύσει τον αρραβώνα του σχεδόν ένα σκαλί πριν από τον γάμο. Και ενώ πολλοί είπαν ότι έφταιγαν η αποκάλυψη πως ο τηλεοπτικός “Τσάντλερ” διατηρούσε λογαριασμό σε εφαρμογή ραντεβού αλλά και η κατάσταση της υγείας του, τώρα μία νέα φωτογραφία έρχεται να “ανάψει” φωτιές στις φήμες και τις εικασίες. Συγκεκριμένα, ο Πέρι ανέβασε φωτογραφία στο instagram με τη βοηθό του Μπριάνα Μπρανκάτο προκειμένου να προωθήσει διαφημιστικά προϊόντα περιορισμένης διαθεσιμότητας. Οι φαν του αστέρα αναρωτήθηκαν αν οι δυο τους έχουν και ρομαντική σχέση εκτός από επαγγελματική.

 

“Έτοιμος για το μεγάλο Σαββατοκύριακο και για ακόμη μεγαλύτερο αφρόλουτρο. Έπειτα από μία εβδομάδα όπως αυτή, ξέρω πως η ομάδα μου είναι έτοιμη. Αγοράστε ολόκληρη την κολεξιόν και ας ξεκινήσει η χαλάρωση” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Μάθιου Πέρι ποζάροντας δίπλα στην Μπρανκάτο. Κάποιοι χρήστες αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει με τους δυο τους, με αρκετούς να ρωτάνε αν η Μπιάνκα ήταν η νέα του σύντροφος, με έναν άλλον να σχολιάζει ότι είναι ωραίο ζευγάρι και έναν ακόμη να επισημαίνει ότι πρόκειται για σύμπτωση που ο ηθοποιός ακύρωσε τον αρραβώνα του και αμέσως μετά ποζάρει με μία “φίλη”.

 

Ωστόσο, ο Πέρι ανήρτησε άλλη μία φωτογραφία με την Μπιάνκα σε Insta story με τη λεζάντα: “Μπρούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη βοηθό μου;” Και αν και δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ρομαντικής διασύνδεσης του Πέρι με την Μπρανκάτο, αυτές οι φωτογραφίες φούντωσαν τις φήμες ότι κάτι τρέχει με τον σταρ και τη βοηθό του και αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού από τη μνηστή του.

Η Μπιάνκα συνεργάζεται με τον Πέρι αρκετά χρόνια, συμπληρώνοντας πέντε χρόνια τον Οκτώβριο του 2020. Ανέβασε και η ίδια μία φωτογραφία φορώντας φούτερ από την κολεξιόν που προωθεί ο ηθοποιός γράφοντας “το αφεντικό μου μόλις κυκλοφόρησε μία προωθητική κολεξιόν περιορισμένης διαθεσιμότητας. Πάρε το δικό σου και ετοιμάσου για την Επανασύνδεση”. Ο Πέρι σχολίασε γράφοντας “έι, πολύ ωραία φωτογραφία”.