«Μαύρη» χρονιά το 2022 για 14 ζευγάρια: Οι χωρισμοί – βόμβα, τα διαζύγια τα παιδιά και τα… ξεκατινιάσματα
1 year, 3 months ago
6

Διάσημα ζευγάρια, είτε πήραν διαζύγιο, είτε αποφάσισαν ν’ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2022, με την είδηση του χωρισμού να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της σόουμπιζ.

 

Ένα από τα ζευγάρια που χώρισαν φέτος ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη, μετά από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση μίας κόρης.

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν

Ο Γιώργος Λέντζας χώρισε, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, από την καλλονή, Χριστίνα Στεφανίδη και εκείνη διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη μοναδική κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει.

Μετά το Survivor, χώρισε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από τη Στεφανία Γκουρνέλου, η οποία πλέον έχει σχέση με γνωστό ηθοποιό.

Ο δημοσιογράφος είχε υπογραμμίσει «κάτι δεν πήγε καλά. Εντάξει, δεν υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά όλα καλά, μια χαρά. Δεν έπαιξε ρόλο η απόσταση του Survivor. Μετά δημιουργήθηκαν διάφορα θέματα, κυρίως ευθύνομαι εγώ πιο πολύ. Έγινε ειρηνικά κι αγαπημένα αυτός ο χωρισμός».

 

Διάσημα ζευγάρια χώρισαν το 2022

Γνωρίστηκαν στο Big Brother, αλλά η σχέση τους δεν κράτησε για πολύ. Ο νικητής Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσακλή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Νομίζω πως ήρθαμε σε αυτό το σημείο μαζί. Πιο δυστυχισμένους μας έκανε, παρά ευτυχισμένους. Οπότε τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Σίγουρα πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό, όταν αγαπάς τον άλλο και όταν τα συναισθήματα είναι ειλικρινή, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέφτει για πολύ», επεσήμανε η Ευδοκία Τσακλή στο Love it.

Τέλος και η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη, όπωςε ανακοίνωσε ο ίδιος, πριν από λίγους μήνες, στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”.

Όπως σημείωσε «η μόνη αλλαγή στη ζωή μου μετά τη Φάρμα ήταν ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική (Ηλιάδη) δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, απλά είδαμε ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα».

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν

Μετά από πέντε χρόνια γάμου και δυο παιδιά ο Πέτρος Κουσουλός και Όλγα Ζαφειροπούλου πήραν διαζύγιο, ωστόσο το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις, με προτεραιότητα την ηρεμία των δυο παιδιών του.

 

«Όλα είναι τέλεια, είναι καλά. Είμαστε ήρεμοι και αυτό το οποίο προέχει είναι το γεγονός ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά. Το διαζύγιο είναι συναινετικό γιατί είμαστε δυο πολιτισμένοι άνθρωποι κι έχουμε και δυο παιδιά. Το επόμενο βήμα τώρα είναι αφιερωμένο στη δουλειά και τα παιδιά μου», τόνισε ο δημοσιογράφος και εκδότης στη “Super Κατερίνα”.

H Αθηναΐς Νέγκα με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως χώρισε από τον σύζυγό της, Γιάννη, τον οποίο παντρεύτηκε το 2017 και ένα χρόνο μετά, το 2018 απέκτησαν την κόρη τους.

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη χώρισαν μετά από ενάμισι χρόνο γάμου.

Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο Δημαρχείο της Μυκόνου, όπου τον τέλεσε ο δήμαρχος, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους, τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού.

Η νύφη διένυε τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφτασε απαστράπτουσα, με νυφική δημιουργία του οίκου Fedra, δια χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός, υπέρλαμπρος, με την ενδυματολογική υπογραφή του ανδρικού οίκου, «Straight razor way» δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη, Γρηγόρης και η κόρη της Ελένης, Μαρία, που δήλωναν τρισευτυχισμένοι, που θα αποκτήσουν αδερφάκι, οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη αλλά και λίγα δικά τους άτομα.

Χρυσό τζάκι, παντού εικόνες, γωνία γεμάτη εξώφυλλά της: Η Σοφία Χατζηπαντελή δείχνει 1η φορά το πατρικό της

Μετά τον γάμο, ήταν προγραμματισμένο να γίνει ένα γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Avra restaurant, με το νυφικό μενού, να περιλαμβάνει, αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει, στη παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα.

Ο Διονύσης Αλέρτας χώρισε από την βρεφονηπιοκόμο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Νάγια Φωτοπούλου, την οποία παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021, στην Εκάλη, λίγο προτού έρθει στον κόσμο ο μονάκριβος γιος του.

Ωστόσο, μέσα στο καλοκαίρι, έγινε γνωστό πως οι δυο τους περνούσαν σοβαρή κρίση και όπως φάνηκε δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την όποια δυσκολία.

 

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν την τρέχουσα χρονιά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν είναι πια μαζί.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην πρόσφατη εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη στο Σταυρό του Νότου, ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν ήταν στο πλευρό της και οι φήμες ενισχύθηκαν με το unfollow που έκανε ο ένας στον άλλον, χωρίς όμως να έχουν αφαιρεθεί από τους λογαριασμούς τους οι κοινές τους φωτογραφίες.

Οι φήμες περί χωρισμού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, υπάρχουν εδώ και μήνες, ωστόσο και οι δυο το είχαν διαψεύσει.

Στο “Πρωινό μας”, ωστόσο, ανέφεραν πως δεν είναι πια ζευγάρι, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν

Μετά από σχεδόν πεντέμιση χρόνια σχέσης, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνυ Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν και την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή
“ο πρωινό”.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά μετά από τρία χρόνια σχέσης δεν είναι πια μαζί και ο χωρισμός τους είναι οριστικός, από το καλοκαίρι, ενώ ο τραγουδιστής έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν

Η Μάρω Λύτρα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Τεό Παππάς, μετά από 5 χρόνια γάμου.

Μάλιστα, όπως η ίδια τόνισε, το διαζύγιό τους έχει ήδη βγει από τον Οκτώβριο, ενώ οι δυο τους είναι σε διάσταση εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού, στο Μόντρεαλ, τον Ιούνιο του 2017.

Η Έλενα Ασημακοπούλου με ο Μπρούνο Τσιρίλο πήραν διαζύγιο. «Καθόλου εύκολα. Τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται μετά από ώριμη σκέψη και πολλές συζητήσεις», είχε υπογραμμίσει η ίδια.

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν

Ένα από τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Φανή Σπυριδάκη, μετά από λίγους μήνες σχέση.

Το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022 μαθεύτηκε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Τριβυζά, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις μήνες.

«Μεγάλωσα και εγώ όπως μου στέλνετε όλοι οι φίλοι μου αφού μεγάλωσα και εγώ πάει. Χαρούμενα γενέθλια σε μένα λοιπόν! Ένας καινούργιος χρόνος ξεκινά με εμένα να είμαι σίγουρα πιο σοφή, πιο δυνατή, με ανθρώπους που μ’ αγαπάνε και τους αγαπώ, αν και είχαμε και κάποιες ελλείψεις, αλλά αυτός ο χρόνος με βρίσκει να κυνηγάω πιο πολύ τα θέλω μου. Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν έστω και 2 λεπτά για να μου πουν χρόνια πολλά και νιώθω τυχερή και ευλογημένη για αυτά που έρχονται», επεσήμανε η ίδια ανήμερα των γενεθλίων της, στις 20 Δεκέμβρη.

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν

Ένα από τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν είναι η δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νίκος Φαράκλας, όπως έγινε γνωστό, τον Νοέμβριο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2009, παντρεύτηκαν σε έναν εντυπωσιακό γάμο στη Μύκονο το 2013 και απέκτησαν δύο κόρες, την Ισαβέλλα και τη Βικτώρια.

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος χώρισε από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη και είναι πλέον ελεύθερος και ωραίος.

 

 Enimerotiko.gr