Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το προσκλητήριο γάμου των 200 ευρώ που… δεν μας έπεσε από τα χέρια
1 year, 9 months ago
6

Δείτε το βίντεο…

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κι η Ιλάειρα Ζήση έδωσαν σήμερα το «παρών» στο πλατό της «Super Κατερίνας», προκειμένου να παραδώσουν οι ίδιοι στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της τα προσκλητήρια του γάμου τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε το προσκλητήριο μπροστά στην κάμερα το οποίο όπως θα δείτε… αποτελείται από δυο μέρη.

Ένα plexiglass πάνω στο οποίο είναι χαραγμένες όλες οι πληροφορίες για το μυστήριο και ένα λευκό χαρτί πάνω στο οποίο τοποθετείται το plexiglass για να διαβαστεί.

  • Διαβάστε επίσης: Επικό σχόλιο Μικρούτσικου για τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου – «Δεν αντέχω τέτοιες…»

Το προσκλητήριο… τους έπεσε απ’ τα χέρια

«Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού.

Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί» αναφέρει το προσκλητήριο.

Κοστίζει… 200 ευρώ

«Είναι πανάκριβο το plexiglass! Πόσο πλούσιος είσαι;» αναρωτήθηκε, με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου. «Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού. Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί. Μαυρίκιος και Ιλάειρα» αναφέρει χαρακτηριστικά το προσκλητήριο.

Όπως αποκάλυψε στην πορεία της εκπομπής, δε, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κάθε ένα προσκλητήριο κοστίζει… 200 ευρώ! Μια επίδειξη πλούτου που θα μπορούσε να αποφευχθεί την περίοδο που ζούμε στην ελληνική τηλεόραση.