«Με έχεις διαλύσει…»: Δεν άντεξε και «λύγισε» στην αγκαλιά του Λάκη Παπαδόπουλου η Δέσποινα Βανδή, συγκίνηση στο πλατό
1 year, 9 months ago
6

Η Δέσποινα Βανδή “λύγισε”, τραγουδώντας το τραγούδι «Τα ήσυχα βράδια», μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο, καθώς το έχει συνδυάσει με τον πατέρα της, που έχει χάσει.

 

Ειδικότερα, ένα μεγάλο αφιέρωμα στους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς παρουσίασε η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, στο Chart Show, χθες, Σάββατο, το βράδυ, στον Alpha.

Στη 13η θέση βρέθηκε ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε στο πλατό και ερμήνευσε τη «Γυριστρούλα», το «Έλα γοριλάκι» και αρκετές άλλες επιτυχίες.

Η συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο πλευρό του και τραγούδησαν μαζί το κομμάτι «Τα ήσυχα βράδια (Το τραγούδι της ερήμου)» και μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, χώθηκε στην αγκαλιά του συναδέλφου και καλεσμένου της.

 

Με ποιο πρόσωπο έχει συνδυάσει το τραγούδι η Δέσποινα Βανδή

Όπως υπογράμμισε, όταν επέστρεψε στον καναπέ, «είναι από τα τραγούδια που έχω πει μόνο δύο, τρεις φορές στη ζωή μου. Είμαι ακόμα συγκινημένη, το είχα πει και τότε στους “Δύο Ξένους” όταν και το είχα συνδυάσει με τον πατέρα μου, που είχα χάσει. Είναι τραγούδι που πια δεν το αγγίζω, γιατί μου ξεκλειδώνει πολύ ευαίσθητα κομμάτια».

 

enimerotiko.gr