Με κατακόκκινο μαγιό, χωρίς φίλτρα: Η Κατερίνα Ζαρίφη δείχνει το πραγματικό της σώμα και κλείνει στόματα
9 months, 8 days ago
6

Η Κατερίνα Ζαρίφη μπορεί αυτήν την περίοδο να εργάζεται πυρετωδώς για το νέο project του Mega,  φαίνεται όμως πως θα ξεκλέψει λίγο χρόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές της.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός σε πρόσφατες αναρτήσεις της ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει φυσική, χωρίς φίλτρα με ένα κατακόκκινο όλοσωμο μαγιό.

Κατερίνα Ζαρίφη

 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη πρόσφατα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» για την απώλεια των κιλών και την αλλαγή στην εικόνα της, στέλνοντας για άλλη μία φορά ένα δυνατό μήνυμα προς όλους.

Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοϊό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

 

 

 

enimerotiko.gr