Με κορμί που κόβει την ανάσα εμφανίστηκε η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, στη Μύκονο απολαμβάνοντας το μπάνιο της στην παραλία. Μπορεί να έχει κλείσει τα 36 χρόνια της και να έχει γεννήσει δύο παιδιά, όμως διαθέτει κοιλιακούς που θα ζήλευαν όλες οι γυναίκες. Διαβάστε επίσης: H Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με το μαγιό και… προκαλεί εγκεφαλικά Η ίδια γυμνάζεται συστηματικά ενώ παράλληλα φροντίζει να προσέχει και την διατροφή της, για να έχει καλύτερα αποτελέσματα στην σιλουέτα της. Οι κόποι της απέδωσαν καρπούς, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της να κεντρίζουν την προσοχή όλων. Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνοντας τις διακοπές της στη Μύκονο, πόζαρε στον φακό με το μπικίνι της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την βομβαρδίζουν με σχόλια και likes. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε TAGS: ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
1 year, 8 months ago
6

Οι αναλογίες της τραγουδίστριας κόβουν την ανάσα και σε κάθε ανάρτησή της με μαγιό στα social media, προκαλεί αναστάτωση στους folowers της.

Η Κατερίνα Στικούδη μας χαρίζει απλόχερα τα σωματικά της προσόντα, τα οποία κάθε καλοκαίρι γίνονται πρώτο θέμα και μάλιστα το όνομα της φιγουράρει στα top της επικαιρότητας.

  • Διαβάστε επίσης: Χτύπησε… κόκκινο ο θυμός της Κατερίνας Στικούδη για σχόλιο συνεργάτη της

Το εντυπωσιακό με την τραγουδίστρια είναι ότι όταν θα δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια, με μαγιό, τίποτα πάνω στο σώμα της δεν αποδεικνύει ότι πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

 

Σε άλλη φωτογραφία ποζάρει ανάλαφρη και… χωρίς σουτιέν.

Θαυμάστε την…