«Με παρέσυρε η ομορφιά της»: Η κούκλα σύζυγος του Στέλιου Κρητικού και μητέρα των 4 παιδιών του
1 year, 11 months ago
6

Ο Στέλιος Κρητικός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ”Hello”, όπου και μίλησε για την σύζυγό του, Κάτια Παπαδοπούλου αλλά και για τα επαγγελματικά σχέδια του.

 

Ερωτηθείς για το τι θαυμάζει στη σύζυγό του, ο ίδιος δήλωσε: «Την αρτιότητα του χαρακτήρα της. Στη σχέση μας δεν προσπαθώ να περάσω το δικό μου χαρακτήρα. Ζούμε μαζί για να ανακαλύπτουμε νέους κόσμους, τους οποίους απολαμβάνω. Καλό είναι να μην κλειδώνουμε πάντα στα δικά μας δεδομένα και να μαθαίνουμε να εξελισσόμαστε. Μέχρι να φτάσω όμως να μάθω την ακεραιότητα του χαρακτήρα της, συνεπάρθηκα από την ομορφιά, την ευγένεια, τη συμπεριφορά, τον τρόπο και το σεβασμό της στο πρόσωπό μου».

Στέλιος Κρητικός

Στέλιος Κρητικός: Τι δήλωσε για το Survivor και τα επαγγελματικά σχέδια του

Ο γνωστός ηθοποιός ερωτήθηκε μήπως την αγχώνει το πέρασμα του χρόνου: «Όχι. Ο χρόνος είναι υπέροχος με μένα. Τον αγαπώ, τον σέβομαι και τον καλοπιάνω γιατί μου χαρίζει ωραίες στιγμές, οι οποίες θέλω να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Το βασικό είναι ότι θέλω να ζήσω τα παιδιά μου και την εξέλιξη τους».

 

Μιλώντας για το Survivor, δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, επειδή φέτος δεν προλαβαίνω να δω τηλεόραση, δεν το έχω παρακολουθήσει. Τώρα θα ξεκινήσω να βλέπω το γιο μου στα -«Τρία Μίλια» – αυτό του το έχω υποσχεθεί και θέλω πολύ να το κάνω, έστω και ετεροχρονισμένα».

Στέλιος Κρητικός

 

Τέλος, μιλώντας για τα επαγγελματικά του σχέδια, τόνισε: «Λόγω των συνθηκών που βιώνουμε, είμαι πιεσμένος αυτή την περίοδο γιατί δεν μπορώ να κάνω κάποιο μακροπρόθεσμο προγραμματισμό. Αυτό μου δημιουργεί άγχος. Το μόνο που έχω σαν όπλο είναι το μυαλό μου. Έχω εστιάσει στη συγγραφή. Γράφω θεατρικά έργα για ενηλίκους και παραμυθία. Μάλιστα μέσα στον Μάιο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το τρίτο παραμύθι μου, που θα λατρέψουν τα παιδιά, τα οποία, διαβάζοντας το, θα μπορούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Παράλληλα, συνεχίζω την περιοδεία μου σε όλη την Ελλάδα με το δικό μου θεατρικό παραμύθι «Ένας ονειροπόλος δράκος», σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου. Θεατρικά, σε αυτήν τη φάση δεν σχεδιάζω κάτι καινούριο, προχωρώ βήμα βήμα, ανάλογα με τα δεδομένα. Η επαγγελματική βάση μου φυσικά παραμένει η καλλιτεχνική σχολή KaSTeL στο Παλαιό Φάληρο, πού έχουμε δημιουργήσει και όπου δουλεύουμε μαζί με την Κάτια».

enimerotiko.gr