«MEGA Καλημέρα» – Τι είπε ο Αντώνης Ρέμος για δεύτερο παιδί, τι σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου για τον Mad Clip
2 years, 7 months ago
6

Τον Αντώνη Ρέμο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής στη συναυλία που έδωσε στο Κατράκειο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την κόρη του που της αρέσει το μπαλέτο, αλλά και για τις σκέψεις για δεύτερο παιδί. Όπως αποκάλυψε «η πιο αμήχανη στιγμής της ζωής μου ήταν όταν με πρωτοάκουσε η κόρη μου να τραγουδάω». Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για την απώλεια του Mad Clip, στέλνοντας μήνυμα στα νέα παιδιά να προσέχουν.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε και τη Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε ότι θα την δούμε άμεσα τηλεοπτικά. Η ίδια, μιλώντας πάντα έξω από τα δόντια, αποκάλυψε ότι το Battle of the couples το έκανε για τα χρήματα.

Η Αφροδίτη Λιάντου έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου, και μεταξύ άλλων μίλησε με ιδιαίτερα γλυκά λόγια για τη μητέρα της.

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη τραγουδάει με την μητέρα της στην πισίνα και η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφει στην Ελλάδα, και θα βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου, φυσικά στο MEGA.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για τις παιδικές παραστάσεις, αλλά και τις… παρατηρήσεις που του έκανε η κόρη του για τη δουλειά του.

Ακόμη, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo, τονίζοντας ότι «Είναι πολύ διαφορετικό το να βιάζεις από το να τσακωθείς».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά μίλησαν για τους καβγάδες μεταξύ τους, στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι.

«Με τη Ναταλί έχω την τύχη να είμαι μαζί, και την ατυχία να είναι πολύ τετράγωνη», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με τη σύζυγό του να δηλώνει ότι καταλαβαίνει το άγχος του.

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε επίσης την Έλενα Παπαρίζου και την Τάμτα σε συναυλία που έδωσαν στο Βεάκειο. Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την εμφάνισή της στην Times Square, ενώ και οι δύο αναφέρθηκαν στην απώλεια του Mad Clip.

«Αν έχουμε λεφτά για ποτό, έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί» ανέφερε με νόημα η Έλενα Παπαρίζου.

 

in.gr