Megaλο «ψαλίδι», λόγω χαμηλών πτήσεων, στο «1.000.000 yen» της Σμαράγδας Καρύδη
3 years, 3 months ago
6

H Σμαράγδα Καρύδη φινίτο από το Mega, μιας και το 4,1% στην τηλεθέαση που έκανε το πολυδιαφημισμένο «Eνα εκατομμύριο yen» έπειτα από 70 επεισόδια στην απογευματινή ζώνη του σταθμού ρίχνει τίτλους τέλους!

Η εκπομπή «Happy day» στον Alpha, μάλιστα, είχε όλο το παρασκήνιο για το κόψιμο της εκπομπής, λέγοντας πως ήταν επιθυμία της Σμαράγδας Καρύδη να κοπεί το τηλεπαιχνίδι και ήταν κάτι που το έκανε με βαριά καρδιά. Από την αρχή εκείνη ήθελε να επαναφέρει το «Celebrity game night», που η ίδια είχε κάνει στο Mega λίγο προτού κλείσει. Δεν γινόταν για διάφορους λόγους να επανέλθει όμως, καθώς δεν ήταν έτοιμα τα στούντιο και τα σκηνικά!

Επαναλήψεις

Πάντως τώρα που ολοκληρώθηκαν άδοξα τα επεισόδια του «Ένα εκατομμύριο yen» η Καρύδη θα συζητήσει για το «Celebrity game night», το οποίο στο κανάλι θέλουν να επιστρέψει μία φορά την εβδομάδα από τον Φεβρουάριο.

Μέχρι τότε στο Mega θα προβάλλουν σε… επαναλήψεις το τηλεπαιχνίδι που είχε άδοξο τέλος, προφανώς για να εμπεδώσουν οι (όποιοι) τηλεθεατές την παταγώδη αποτυχία του!

Όπως και να έχει, οι τηλεαθεατές έχουν γυρίσει την πλάτη στο κανάλι και οι τηλεθεάσεις με τα παγωμένα ποσοστά θυμίζουν… Σιβηρία!

newsbreak.gr