Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα: Η Catherine Zeta-Jones δημοσίευσε νοσταλγικό βίντεο της κόρης της, ενώ η Carys ετοιμάζεται για το κολλέγιο
2 years, 7 months ago
6

Ένα συγκινησιακά φορτισμένο post έκανε η Catherine Zeta-Jones. Ενώ η κόρη της με τον Michael DouglasCarys Zeta Douglas, ετοίμαζε τα πράγματά της για το κολλέγιο, η 51χρονη ηθοποιός «ξέθαψε» ένα βίντεο από τα παλιά, με την Carys κοριτσάκι ακόμα, να μιλάει στην κάμερα με ενθουσιασμό για τα ζώα.

Η μικρή ακόμα Carys λέει: «Γεια, είμαι η Carys, μόλις έβγαλα φωτογραφίες τα μωρά των αρκτικών ζώων. Όχι όλα, γιατί κάποια από αυτά δεν είναι και τόσο χαριτωμένα. Αυτό είναι πάρα πολύ χαριτωμένο. Αυτό είναι τίγρη. Αυτό ήταν πάρα πολύ χαριτωμένο [δείχνει στην κάμερα την αφίσα από ένα τιγράκι].

Στη νέα ανάρτησή της η Catherine Zeta-Jones γράφει στη λεζάντα: «Η κόρη μου, Carys, ετοιμάζεται για το κολλέγιο! Προσοχή, ακολουθεί πολύ χαριτωμένο περιεχόμενο! Ο δρόμος για την υψηλότερη μόρφωση αρχίζει από το μπάνιο, με λίγα δοντάκια και ένα πάθος για τα βιβλία. Η Carys ετοιμάζει βαλίτσες ενώ εγώ βλέπω παλιά βίντεο. Μην της πείτε ότι το ανέβασα αυτό!».

H Catherine Zeta-Jones έχει ένα ακόμα παιδί με τον Michael Douglas, τον 20χρονο Dylan. Ποιο είναι το μυστικό του γάμου τους, που μετρά πάνω από είκοσι χρόνια, μια αιωνιότητα για τα δεδομένα της σοουμπίζ; Η Zeta-Jones σε μια συνέντευξη που έχει δώσει στο «WSJ Magazine» απάντησε πως «πρώτα απ’ όλα, περνάμε πολύ ωραία μαζί. Ο σύζυγός μου είναι 25 χρόνια μεγαλύτερός μου, αυτό δεν είναι μυστικό… Η σταθερά είναι η αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ μας. Ποτέ μα ποτέ δεν έχουμε χάσει την αίσθηση του χιούμορ μας και απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου».

Δες τη νέα ανάρτηση της Catherine Zeta-Jones: