Megan Fox-Machine Gun Kelly: Όλη η αλήθεια πίσω από τις φήμες του χωρισμού
1 year, 7 months ago
6

Είναι μαζί; Χώρισαν; Γιατί δεν δημοσιεύουν πια φωτογραφίες μαζί και γιατί περνάνε τόσο χρόνο χώρια; Φήμες λένε πως ο παθιασμένος έρωτας της Megan Fox και του Machine Gun Kelly περνάει κρίση και οι ίδιοι δεν φαίνεται να το διαψεύδουν. Οι fans μάλιστα, έχουν διαδώσει ήδη ιστορίες περί χωρισμού, βλέποντας την ηθοποιό να ανεβάζει μόνη της φωτογραφίες στο Instagram, χωρίς το σύζυγό της στο φόντο. Και οι φήμες αυτές σχεδόν, επιβεβαιώθηκαν όταν η ίδια δεν εμφανίστηκε στο show που έδωσε ο τραγουδιστής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Cleeveland. Λέτε να παραβίασαν τους όρκους… αίματος που είχαν δώσει;

Credit: Megan Fox/Instagram

Ο Machine Gun Kelly πάντως αποκαλεί ακόμα τη Megan, σύζυγό του μ, ενώ δεν φαίνεται τη σχέση να ταλαιπωρούν ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από τον περιορισμένο χρόνο και των δύο. Κοντινά πρόσωπα του ζευγαριού υποστηρίζουν πως στην πραγματικότητα, τα πηγαίνουν αρκετά καλά, απλά δεν μπορούν να είναι 24/7 μαζί αφού και οι δύο δουλεύουν κι έχουν παιδιά.

Επίσης, πριν από το τόσο σημαντικό show στο Cleeveland ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να μιλάει για τη γυναίκα του και μάλιστα, έσπασε ένα ποτήρι κρασιού στο πρόσωπό του, δημιουργώντας ένα χαμό από αίματα. Και αν γνωρίζετε καλά το ζευγάρι, αυτό πάει να πει ότι τα πράγματα πάνε μια χαρά στον… παράδεισο!