Meghan Markle: «Αντιμετώπισε αρκετές απειλές» – Tι αποκαλύπτει πρώην επικεφαλής της βρετανικής Αντιτρομοκρατικής
1 year, 4 months ago
6

Η Meghan Markle φέρεται να αντιμετώπισε αρκετές σοβαρές απειλές, ενώ ζούσε στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως υποστήριξε ο Anil Kanti “Neil” Basu, πρώην επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής για τη Μητροπολιτική Αστυνομία στο Λονδίνο, υπήρχαν “αηδιαστικές και πολύ αληθινές” απειλές εναντίον της Δούκισσας του Σάσεξ και του συζύγου της πρίγκιπα Harry σε μια νέα συνέντευξη για το Channel 4 News.

“Έχω μιλήσει δημοσίως για πολλά χρόνια σχετικά με την απειλή της ακροδεξιάς τρομοκρατίας σε αυτή τη χώρα” είπε, περιγράφοντάς την ως τη “γρηγορότερα αναπτυσσόμενη” απειλή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αν έβλεπες τα πράγματα που είχαν γραφεί και τα λάμβανες -το είδος της ρητορικής που είναι στο διαδίκτυο- αν δεν ξέρεις ό,τι ξέρω, θα αισθανόσασταν υπό απειλή όλη την ώρα“.

Ο Basu σημείωσε ότι αυτός και η ομάδα του ερεύνησαν τις φερόμενες απειλές εναντίον της Markle και άσκησαν “διώξεις” εναντίον αρκετών ανθρώπων που εμπλέκονταν. Όταν ρωτήθηκε εάν υπήρχε πραγματική απειλή για τη ζωή της Meghan περισσότερες από μία φορές, ο Basu απάντησε: “Απολύτως. Είχαμε ομάδες που το ερευνούσαν. Άνθρωποι έχουν διωχθεί γι’ αυτές τις απειλές” είπε συγκεκριμένα.

Η συνέντευξη αυτή δεν προκαλεί έκπληξη καθώς ο Harry έχει μιλήσει στο παρελθόν για την επιθυμία του να κρατήσει ασφαλείς τη σύζυγό του Markle και τα δυο τους παιδιά.

instyle.gr