T νέα επεισόδια του «Harry and Meghan» αναμένεται να κυκλοφορήσουν την Πέμπτη στο Netflix και η πλατφόρμα έχει ήδη δώσει στον αέρα το νέο επίσημο τρέιλερ για το δεύτερο μέρος της σειράς της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι.

«Αναρωτιέμαι τι θα μας είχε συμβεί», αναφέρει ο Δούκας του Σάσεξ. όμως η Μέγκαν δηλώνει, «Με πέταξαν στους λύκουςΔεν με πέταξαν απλά, αλλά με πέταξαν για να με φάνε». Ο Χάρι ισχυρίστηκε επίσης ότι ειπώθηκαν ψέματα για να προστατεύσουν τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. «Ήταν χαρούμενοι που έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μουΔεν ήταν ποτέ διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατέψουν».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαναπό τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και πλέον μένουν στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ Νταϊάνα.

«Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, πρέπει να ολοκληρωθεί το πρώτο κεφάλαιο», λέει ο Χάρι στο τρέιλερ, το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες και πλάνα των παιδιών τους. Η Μέγκαν Μαρκλ από την άλλη προσθέτει: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε αυτό το σπίτι που πάντα θέλαμε».

Η Δούκισσα ανέφερε στο πρώτο επεισόδιο του «Harry and Meghan» το γιατί ήθελε να κάνει το ντοκιμαντέρ τους, λέγοντας: «Όταν νιώθεις ότι οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ποιος είσαι για τόσο καιρό, είναι πολύ ωραίο να έχεις απλώς την ευκαιρία να αφήνεις τους ανθρώπους να έχουν μια παραπάνω ματιά στο τι συνέβη και ποιοι είμαστε πραγματικά».

hello.gr