Μέγκι VS Μικαέλα: Σπάει η «τριάδα της φωτιάς» για έναν… αναπτήρα!
7 months, 12 days ago
6

Μεγάλη ανατροπή έρχεται στο επόμενο επεισόδιο του GNTM. Από τα χνάρια της Μέγκι δε γλίτωσε ούτε η «τριάδα». Συγκεκριμένα, το μελαχρινό μοντέλο που φαίνεται να έχει να πει μια κακή κουβέντα για όλους έπιασε στο στόμα της και τις «φίλες» της Εύη και Μικαέλα.

Αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς… ένας αναπτήρας. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια μετά τις απαιτητικές δοκιμασίες που είχαν περάσει χρειαζόντουσαν λίγη ξεκούραση. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν πιτζάμα πάρτι και να χαλαρώσουν παίζοντας το γνωστό παιχνίδι  με τον αναπτήρα.

Λάθος επιλογή! Ο λόγος; Ο αναπτήρας είναι ένα παρεΐστικο παιχνίδι που συνήθως καταλήγει σε… μεγάλο μπελά. Οι κανόνες είναι πολύ απλοί. Δίνεις τον αναπτήρα σε έναν φίλο σου και τον ρωτάς κάτι στο αυτί. Συνήθως, κάτι που έχει σχέση με άλλα άτομα της παρέας. Αυτός, δίνει τον αναπτήρα στο άτομο που προτιμά κι έτσι οι δυο σας μοιράζεστε ένα μυστικό.

Καταλαβαίνετε πως το εν λόγω παιχνίδι δεν το επιλέγει μια παρέα αν δε θέλει να δημιουργηθεί… ένταση! Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για το GNTM!

Στο επεισόδιο επίσης θα δούμε τη νέα δοκιμασία των κοριτσιών. Τα μοντέλα καλούνται να φωτογραφηθούν ντυμένες νύφες που θέλουν να… αποδράσουν. Τη στιγμή απαθανατίζει ο Αποστόλης Κουκουσάς.

Ποια το  έβαλε  για τα καλά στα πόδια κι έτρεξε μακριά από το όνειρο του GNTM;

Δείτε το trailer