Μελέτη: Η αποστομωτική της απάντηση σε follower, που της μίλησε προσβλητικά και το μήνυμα για τα «αναπόφευκτα γηρατειά»
2 years, 7 months ago
6

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μία πολύ ενεργή παρουσία στα social media και ειδικότερα τον τελευταίο καιρό, φροντίζει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο Instagram για να στέλνει ηχηρά μηνύματα.

Έχει αποδείξει πολλές φορές όχι μόνο ότι είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς, αλλά και τελείως ακομπλεξάριστη. Σήμερα μάλιστα, φρόντισε να αναρτήσει ένα insta story, όπου την δείχνει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα να τρώει το αγαπημένο της παγωτό κεράσι.

Ωστόσο, ένας χρήστης του Instagram της απάντησε στο εν λόγω story με ένα προσβλητικό μήνυμα και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να δημοσιεύει τόσο το μήνυμά του, όσο και το αποστομωτικό της σχόλιο. Συγκεκριμένα, της έγραψε: «Πώς σ****γέρασες έτσι;;», με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντάει: «Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα…και να τι θα της πει, όταν εκείνη μεγαλώνει».

nonoram

Αμέσως μετά, σε ένα δεύτερο insta story φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: «Κορίτσια μου, πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα “συμπαράστασης” μετά την δημοσίευση του σχολίου περί “σ****γεράσματος”. Αυτό, όμως, που θέλω να τονίσω είναι ότι δέχτηκα άπειρα μηνύματα κατακραυγής του φουκαρά, που έγραψε το σχόλιο, από ΑΝΤΡΕΣ και στο σημείο αυτό θέλω όλες μας να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ που ΥΠΑΡΧΟΥΝ ανάμεσά μας, μας σέβονται κ καταδικάζουν αντίστοιχες συμπεριφορές μισογυνισμού. Αν δημοσίευσα το σχόλιο του βλακεντιου δεν είναι γιατί “ασχολήθηκα” μαζί του, αλλά γιατί το σχόλιο του θίγει ένα ζήτημα, που μας απασχολεί όλους πολύ», έγραψε.

minima_nonram

Έπειτα συνέχισε, αναφερόμενη στα “γηρατειά”, που είναι κάτι αναπόφευκτο για όλους:

«Όλοι κάποια στιγμή θα γεράσουμε και μακάρι να γεράσουμε και να γεράσουμε καλά. Κάτι ηλίθιοι όμως, όπως ο λεγάμενος, αλλά και η πίεση που ασκούν στις γυναίκες τα φαιδρά σχόλια τους, σε συνδυασμό με την γυναικεία μας φιλαρέσκεια και το φόβο προς το γήρας, είναι αυτά που μας σπρώχνουν σε γιατρούς, ενέσιμα, υαλουρονικά, παραμορφώσεις. Είναι αυτά, που μας οδηγούν στο να δημιουργήσουμε λανθασμένα πρότυπα για τις ίδιες μας τις κόρες, “διδάσκοντας” πως ο χρόνος είναι κάτι κακό, μας απειλεί και μας “ασχημαίνει”.

Φτάνει κορίτσια μου. Ας φροντίζουμε τους εαυτούς μας με μέτρο κι από αγάπη. Όχι από φόβο. Ας παρακαλάμε να “γεράσουμε” κι ας μην φοβόμαστε να βλέπουμε την φυσική φθορά, που μας διέπει όλους. Κι ας φροντίσουμε τα σημάδια, που θα γράψουν πάνω μας να δείχνουν πως μεγαλώνουμε ΚΑΛΑ».