Μελίνα Ασλανίδου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της
2 years, 9 months ago
6

Η Μελίνα Ασλανίδου άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστή από το 2000 και από τότε μέχρι σήμερα έχει αλλάξει ριζικά τόσο το στυλ όσο και την εμφάνισή της.

Η ίδια δεν φοβάται τους πειραματισμούς και τις αλλαγές και κατά καιρούς δοκιμάζει διαφορετικά look στα μαλλιά και στα ρούχα.

 

 

Η Μελίνα Ασλανίδου όμως έχει καταφέρει μέσα σε όλο αυτό το διάστημα να αλλάξει θεαματικά και το σώμα της.

 

 

Με γυμναστική, πρόγραμμα και σωστή διατροφή κατάφερε να χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την «ενοχλούσαν» και πλέον έχει την ιδανική σιλουέτα.

«Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Για την εικόνα της έχουν κατά καιρούς ακουστεί και γραφτεί διάφορα κι εκείνη ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει.

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής», ήταν το μοναδικό σχόλιο που έκανε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.