Μελίνα Νικολαΐδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή φωτογραφίζεται ως μοντέλο και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της
3 years, 21 days ago
6

Η Μελίνα Νικολαΐδη σε μία ερασιτεχνική φωτογράφηση που της έκανε η Μαρία Μπακοδήμου και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εντυπωσιάζει με την ομορφιά της, την οποία έχει κληρονομήσει από τη μαμά της, Δέσποινα Βανδή.

 

Η Δέσποινα Βανδή επέτρεψε τη δημοσίευση των φωτογραφιών της Μελίνας Νικολαΐδη

Η φιλία της τραγουδίστρια με την παρουσιάστρια μετρά πολλά χρόνια και η εμπιστοσύνη που έχουν η μία στην άλλη είναι μεγάλη. Γι’ αυτό και η Δέσποινα Βανδή έδωσε τη συγκατάθεσή της να “διαφημίσει” κατά κάποιον τρόπο την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Τα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου για την Μελίνα Νικολαΐδη

“Αυτό το κορίτσι είναι πανέμορφο μέσα κι έξω. Η κούκλα @melina.nikolaidi με το πουκαμισοφορεμα Leopard από το Marymaryshop.gr”, είναι το κείμενο στην ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμους.

 

 

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι 17 ετών και έχει καλλιτεχνική φλέβα, από τη μαμά της, Δέσποινα Βανδή, ενώ κάθε φορά που οι δυο τους τραγουδούν μαζί γίνεται χαμός.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης, έχουν ακόμη ένα παιδί, τον 13χρονο Γιώργο, ο οποίος έχει δείξει την “έφεσή” του στη μαγειρική, μία ακόμη αγάπη της διάσημης μαμάς του.

enimerotiko.gr