«Μεν και Δεν»: Η Άννα Κουρή αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί είχαν «κλείσει» αρχικά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους
1 year, 10 months ago
6

Η Άννα Κουρή μίλησε στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητέρα της αλλά και στο αγαπημένο σίριαλ «Οι μεν και οι δεν».

«Γεννήθηκα στο βελγικό Κονγκό. Στα 10 μου ήρθαμε Ελλάδα. Εγώ νόμιζα ότι ήρθαμε για διακοπές, και τελικά μείναμε. Από μία ξαδέρφη μου έμαθα ότι χώρισαν οι γονείς μου», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η ίδια αποκάλυψε και ποιοι ήταν αρχικά να αναλάβουν τους ρόλους της Τζόυς Ευείδη και του Στέλιου Μάινα στην αγαπημένη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν»!

«Με είχαν πάρει τηλέφωνο για να μου στείλουν ένα σενάριο. Δεν μου είπαν ποιος το έχει γράψει, απλά ήθελαν τη γνώμη μου. Το διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ. Μου είπαν τότε ότι ήταν της Χατζησοφιά και του Ρώμα. Δεν τους ήξερα πιο πριν, εκεί τους γνώρισα. Κάναμε πρόβες ένα χρόνο μέχρι να βρούμε τους χαρακτήρες. Στην αρχή το άλλο ζευγάρι ήταν ο Χρήστος Ευθυμίου και η Κατερίνα Πετούση. Μετά άλλαξαν και μπήκε ο Στέλιος Μάινας και η Τζόυς Ευείδη», είπε η Άννα Κουρή σχετικά με τη σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν».

Μιλώντας, τέλος, για τη μητέρα της, η Άννα Κουρή εξήγησε ότι «Η μαμά μου είναι 95 ετών. Την περασμένη βδομάδα πήγαμε Βουδαπέστη, ανέβηκε σε ρόδα στο λούνα παρκ και κάναμε spa σε βαρέλι μπύρας! Μετά είδαμε ένα αερόστατο να ανεβαίνει, και ήθελε να κάνουμε!».

in.gr