Μαίρη Χρονοπούλου: Αποκαλύπτει πού χάρισε τα φορέματά της από τις ταινίες «Είχα πάρει για την ταινία 180.000 δραχμές και θυμάμαι ότι έδινα 250.00 για τα ρούχα»
1 year, 9 months ago
6

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός, που μεσουράνησε στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

  • Διαβάστε επίσης: Απίστευτη έκπληξη της Μαίρης Χρονοπούλου – Δάκρυα στον τηλεοπτικό αέρα

«Βάζαμε από την τσέπη μας τα χρήματα. Είχα πάρει για την ταινία 180.000 δραχμές και θυμάμαι ότι έδινα 250.00 για τα ρούχα», τόνισε η ηθοποιός στο «Στούντιο 4».

Και σημείωσε πως στην πραγματικότητα «έμπαινε μέσα» ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούσε να φορέσει τα ίδια φορέματα και σε κάποια άλλη ταινία, για να «βγάλουν τα λεφτά τους».

Στο σημείο αυτό αποκάλυψε ότι στο τέλος κάθε ταινίας «χάριζα τα φορέματα μου, σε φίλους τρανς. Έπιασαν τόπο τα χρήματα, έβγαλαν το “ψωμί” τους στα σόου τους».

Όσο για την προσωπική της ζωή; «Υπήρξαν ένας, δυο σύντροφοι στη ζωή μου που η σχέση μας ήταν πολύ ομαλή, πολύ σεβαστική, πολύ θαυμαστική και διατηρείται μέχρι και σήμερα. Μετά από 20 χρόνια. Η σχέση μπορεί να τελειώνει αλλά μένουν οι πολύ καλές στιγμές που έχεις περάσει με τον σύντροφο σου», εξομολογήθηκε.

«Όλοι έχουμε περάσει και πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Πείτε μου έναν που δεν έχει περάσει! Από αυτές μαθαίνεις να αποφεύγεις τα άσχημα και να κυνηγάς τα όμορφα. Τίποτα άλλο .Δεν είναι πάντα και από την αρχή τίποτα κακοποιητικό. Στην αρχή είναι όλα ροζ, ασημένια, χρυσά και αστραφτερά. Μετά όμως στη διαδρομή αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι, η ενδοσυνεννόηση των δυο ατόμων», κατέληξε.

in.gr