Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης: Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά
1 year, 8 months ago
6

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Μαίρη Μηνά και Μιχάλης Σαράντης, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, μια χαρμόσυνη είδηση, που έφερε ενθουσιασμό και ευτυχία στο ζευγάρι και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τόσο ο Μιχάλης Σαράντης, όσο και η Μαίρη Μηνά αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, την οποία επιθυμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι΄αυτό και μοιράστηκαν την είδηση της εγκυμοσύνης με ελάχιστα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον.

Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε σχέση από το 2018, ενώ σχεδόν μετά από έναν χρόνο μετακόμισαν μαζί στον Κεραμεικό.

Η Μαίρη Μηνά, μεταξύ άλλων, συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις, «Με λένε Έμμα», «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι», «Άνθρωποι και ποντίκια». Ευρέως γνωστή ωστόσο, έγινε με τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Αγγελική».

Ο Μιχάλης Σαράντης το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Χορν, ενώ ήταν υποψήφιος στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον «Απόστρατο» του Ζαχαρία Μαυροειδή. Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ματωμένα Χώματα». Τη νέα σεζόν θα τον δούμε στη σειρά της ΕΡΤ «Νούμερα».

Πριν από μερικές ημέρες οι δυο τους βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Έκαναν τη βόλτα τους πιασμένοι χεράκι – χεράκι και ήταν χαλαροί ενώ η Μαίρη Μηνά είχε επιλέξει ένα αέρινο t-shirt, που έκρυβε την κοιλίτσα της.

Δείτε τις φωτογραφίες τους