Μαίρη Συνατσάκη: «Έγραψε ότι το κάνω τζάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι» Ενοχλημένη εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η influencer
1 year, 9 months ago
6

Στην επίσημη πρεμιέρα του «Μama mia» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/6) έδωσε το «παρών» η Μαίρη Συνατσάκη προκειμένου να παρακολουθήσει επί σκηνής την καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Η γνωστή influencer και παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στις κριτικές που έχουν γραφτεί και την έχουν ενοχλήσει και αποκάλυψε αν θα επισημοποιήσει τη σχέση της με τον τραγουδιστή.

  • Διαβάστε επίσης: Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε το αληθινό όνομα του Ίαν Στρατή και σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας ποιο είναι

«Είχε γραφτεί κάτι πιο παλιά, που με είχε ενοχλήσει. Όταν παρουσίαζα το MasterChef, είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τζάμπα, γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει, γιατί ήταν μια δουλειά που αρκετά άτομα είχαμε μείνει απλήρωτοι και μπήκαμε σε μία διαδικασία δικαστηρίων για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Κι ενώ τα διεκδικούσαμε, κάποιος έγραφε ότι το κάνω τζάμπα, απλά και μόνο για να βρίσκομαι εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σημείωσε για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή: «Ακόμα δεν το έχουμε σκεφτεί. Νιώθουμε αρκετά επίσημοι από μόνοι μας. Αν προκύψει, θα το δούμε, αλλά εμείς νιώθουμε πολύ καλά όπως είμαστε».