Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πιο ερωτευμένοι από πότε στην πρεμιέρα τους – Το καυτό φιλί επί σκηνής
2 years, 6 months ago
6

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής είναι πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Hair, αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί.

 

Ειδικότερα, το μιούζικαλ Hair έκανε χθες, Πέμπτη, πρεμιέρα στο θέατρο Ριάλτο, με τη συνεργασία της Μαίρης Συνατσάκης και του Ίαν Στρατή, μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους.

Η παρουσιάστρια υποδύεται την δυναμική Sheila, ενώ ο καλλιτέχνης τον αρχηγό της αγέλης, Berger, αποδεικνύοντας τη χημεία τους και στο σανίδι, αφού παρά το άγχος τους τα πήγαν εξαιρετικά.

Το καυτό φιλί Μαίρης Συνατσάκη – Ίαν Στρατή

Μάλιστα, ανταλλάσσουν και ένα καυτό φιλί πάνω στη σκηνή.

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής καυτό φιλί

 

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής καυτό φιλί

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής καυτό φιλί

 

Η υπόθεση της παράστασης που συμμετέχουν Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής

Το HAIR μας συστήνει τη «φυλή», μια ομάδα πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου», που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Ο Claude, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Sheila και οι φίλοι τους, αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους.

Τελικά, ο Claude πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

enimerotiko.gr