Μαίρη Συνατσάκη: Κάτι τρέχει με τον Ίαν Στρατή – Τα στοιχεία που προδίδουν σχέση
2 years, 8 months ago
6

Όπως όλα δείχνουν, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι το νέο λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Και μπορεί η παρουσιάστρια και ο καλλιτέχνης να κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο… αδιάσειστα στοιχεία πρόδωσαν το νέο ειδύλλιο της ελληνικής showbiz!

Όταν μετακόμισε η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της διαμέρισμα, ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, όπου μας έκανε μια μικρή ξενάγηση στην κουζίνα και στην γκαρνταρόμπα της.

Σε αυτό το βίντεο όμως εκτός από τον γάτο της τον Τίμο, φάνηκε να υπάρχει ακόμη μια γάτα, η οποία άνηκε στον Ίαν Στρατή.

Οι φήμες άρχισαν τότε να κυκλοφορούν και στα πηγαδάκια συζητιόταν έντονα πως η Μαίρη Συνατσάκη είναι ξανά ερωτευμένη!

Η Μαίρη Συνατσάκη στο επόμενο βίντεο της θέλησε να αναφερθεί στις εν λόγω φήμες και παραδέχτηκε ότι όντως υπάρχει δεύτερο γατάκι στο σπίτι:

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;», είπε χαμογελώντας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 18:30:

Σχεδόν έναν μήνα μετά, ακόμη ένα νέο στοιχείο ήρθε στην επιφάνεια!

Η Μαίρη σε ένα Instagram Story που είχε κάνει τον περασμένο Δεκέμβριο, φόραγε ένα ριγέ μπλουζάκι, το ίδιο που φόραγε και ο Ίαν σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, υπάρχει και ένα βίντεο της Μαίρης στο οποίο ο Ίαν εμφανίζεται κατά λάθος στο πλάνο, χωρίς ωστόσο να το αντιλαμβάνεται κανένας από τους δυο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που υπάρχει στα highlights του Instagram, η Μαίρη παρουσιάζει ένα ζευγάρι παπούτσια από τη συλλογή της, ενώ στην αντανάκλαση του γυάλινου τοίχου της κουζίνας που υπάρχει πίσω της, φαίνεται… ο Ίαν.

Σε ένα από τα τελευταία της Q&A στο Instagram, ένας από τους followers της δεν δίστασε να της στείλει μήνυμα όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα έγραφε:

“Παραδέξου ότι συζείς επιτέλους”.

Η Μαίρη Συνατσάκη, εμφανώς αμήχανη, απέφυγε να σχολιάσει κάτι, αφήνοντας την έκφραση του προσώπου της να μιλήσει για εκείνη.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:03

Μάλιστα, στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε η παρουσιάστρια και Influencer στο Youtube και έφτιαχνε βαλίτσα για τις διακοπές της, παραδέχτηκε ξανά ότι υπάρχουν δύο γατιά στο σπίτι.

Η συνεργάτιδά της Αθηνά έμεινε άφωνη που χρησιμοποίησε πληθυντικό αριθμό, με την Μαίρη Συνατσάκη να δηλώνει “Το έχω παραδεχτεί!”.

Και μπορεί τα στοιχεία να θέλουν την Μαίρη και τον Ίαν ζευγάρι, οι δυο τους δεν επιθυμούν με τίποτα να αποκαλύψουν επίσημα στον κόσμο ότι είναι μαζί!

Βέβαια, όλα δείχνουν πως πλέον δεν θέλουν να κρύβονται, καθώς την Κυριακή 18/7 έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος, με τις πρώτες φωτογραφίες να δημοσιεύονται στο περιοδικό OK! που κυκλοφόρησε μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής θέλησαν να απολαύσουν τον Τάκη Ζαχαράτο επί σκηνής και αδιαφορώντας για τους paparazzi και τα αδιάκριτα βλέμματα, έφτασαν μαζί στο Άλσος.

Οι δυο τους πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ, ενώ οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι!

in.gr