Meryl Streep για Robert De Niro: Είναι ο φάρος μου εδώ και 50 χρόνια
1 year, 6 months ago
6

Photo by Rick Kern/Getty Images for Harry Ransom Center at the University of Texas

Μία ξεχωριστή εμφάνιση έκαναν τα είδωλα του Χόλιγουντ, Robert De Niro και Meryl Streep στο γκαλά του Κέντρου Harry Ransom στο Όστιν του Τέξας.

Οι θρυλικοί ηθοποιοί έδωσαν το “παρών” στο AT&T Hotel and Conference Centre στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Τέξας για το γκαλά “A Celebration of Film”, για ένα νέο κληροδότημα προς τιμήν του ίδιου του De Niro καθώς και για την 65η επέτειο του Κέντρου.

Η δωρεά του De Niro Curator of Film, που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο, εστιάζει στη διατήρηση της ιστορίας του κινηματογράφου και εκθέτει τα σενάρια, τα κοστούμια και άλλα αντικείμενα από ρόλους του De Niro στο Harry Ransom Center του Πανεπιστημίου του Όστιν. Νωρίτερα φέτος, το Κέντρο ανακοίνωσε ότι ο θρυλικός σταρ είχε κάνει μια συνεισφορά και ότι το γκαλά θα χρησιμοποιηθεί για να προσπαθήσει να αυξήσει τον στόχο για το κληροδότημα, που είναι τα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Η Meryl Streep ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει για τον συνάδελφο και καλό της φίλο, Robert De Niro και κυριολεκτικά τον αποθέωσε. “Είναι ο φάρος μου εδώ και 50 χρόνια” είπε επίσης το ίνδαλμα της Έβδομης Τέχνης. Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στις ταινίες του 1979 “Ο Ελαφοκυνηγός” και του 1984 “Μια αγάπη γεννιέται”. Η τελευταία τους συνεργασία ήταν το 1996 για το “Marvin’s Room”.

Η Streep είπε ότι αποφάσισε ότι ήθελε να είναι τόσο αφοσιωμένη, παθιασμένη και επιδέξια ηθοποιός όσο ο De Niro, όταν τον είδε για δεύτερη φορά σε ταινία. Συγκεκριμένα ήταν η ταινία “Κακόφημοι δρόμοι” του 1973. Παράλληλα, η σταρ είπε ότι αν και δεν βλέπει τον De Niro πολύ, ξέρει ότι πάντα είναι εκεί γι’ αυτήν και πάντα θα είναι. “Έχει την ποιότητα της συνέπειας του χαρακτήρα του, αλλά ως ηθοποιός είναι σχεδόν εντελώς απρόβλεπτος” πρόσθεσε η Streep. Σημείωσε ακόμη ότι ο De Niro είναι σεμνός. Παράλληλα, του απέδωσε τα εύσημα ότι βοήθησε στη διάσωση και την ανοικοδόμηση της Νέας Υόρκης μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Η ίδια τού πιστώνει ότι προσήλκυσε τον κόσμο στο Κάτω Μανχάταν με την ίδρυση του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Tribeca το 2002.

instyle.gr