“Μια νέα αρχή, μια νέα πρόκληση, κάτι που δεν περίμενα ποτέ. Πόσο πιο αγχωμένη (κι ας μην φαίνεται) να είμαι για την πρεμιέρα μας στο @j2us_gr ; Οφείλω να ευχαριστήσω τον @nkoklonis για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνει, να χαμηλώσω το βλέμμα μπροστά στους καταξιωμένους κριτές μας @desp1navandi @mariabacodimou @vickystavropoulouofficial #StamatisFasoulis που με συμβουλεύουν, να συγχαρώ όλους τους διαγωνιζόμενους που θα μου κάνουν παρέα στο Celebrity Room, να ζητήσω τη βοήθεια της παραγωγής και των ανθρώπων που είναι δίπλα μου και τη δική σας στήριξη. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να μην τραγουδήσω! Δεν θα το θέλατε…” έγραψε λίγο πριν την πρεμιέρα τους στα μέσα Οκτώβρη.

Η Λάουρα δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τα look της στην εκπομπή -όσες φορές γίνεται κανονικά και δεν παίρνει αναβολή λόγω κάποιου θετικού τεστ covid-19.

Εμείς όμως αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο στυλ της μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο instagram πριν την πρεμιέρα του Just the 2 of Us.