“Μία μέρα αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο”: Ο άγνωστος εφιάλτης της Σοφίας Αλιμπέρτη & η απόγνωση
1 year, 5 months ago
6

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά.

 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση και να ζει μόνιμα στην Πάρο, μίλησε τη ζωή της στο νησί, τα επαγγελματικά της, τους γιους της αλλά και την εμμηνόπαυση.

Μιλώντας για τον Γιάννη Πάριο και την αγάπη της για την Πάρο, η Σοφία Αλιμπέρτη παραδέχτηκε: «Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο».

«Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ», είπε για την απόφασή της να ζήσει στην Πάρο.

«Με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική»

Για τις αλλαγές στα επαγγελματικά της: «Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος».

 

«Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει», εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Σχολιάζοντας όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή, η Σοφία Αλίμπέρτη αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή.

«Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι», αποκάλυψε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχτηκε ότι έχει σκεφτεί να χτυπήσει παπαράτσι με το αυτοκίνητο, ενώ τόνισε πως τα παιδιά της φοβόντουσαν, καθώς καθημερινά υπήρχαν άγνωστοι με κάμερες έξω από το σπίτι.

 

«Τότε με την περιβόητη μεταγραφή γινόταν της τρελής. Φοβήθηκαν και τα παιδιά γιατί δεν ξέραμε ποιος παρακολουθεί πάνω ένα μήνα το σπίτι. Πήρα την αστυνομία, δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Μία μέρα αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο, προκειμένου να έρθει η αστυνομία και να μάθω τα στοιχεία του. Ήμουν απεγνωσμένη! Ένα μήνα να ζεις με αυτόν τον φόβο, να μην ξέρεις ποιος είναι έξω από το σπίτι σου; Δεν τον χτύπησα όμως, τη γλίτωσε. Δεν τον πρόλαβα».

«Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση αισθάνθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου μια απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας. Αυτό, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα. Για πρώτη φορά νιώθω ότι ανήκω εγώ σε εμένα. Δεν με παρασύρει καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα. Όχι, δεν υπάρχει ερωτική επιθυμία», ανέφερε.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση με τα παιδιά της λέγοντας πως «Έκλαιγα όταν άκουγα τον Μιχαήλ να λέει πως χρωστάει σε μένα τα πάντα. Δε χρειάζεται να πεθάνω για να δω αν με αγάπησαν τα παιδιά μου, το έχουν δείξει ήδη».

enimerotiko.gr