Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη σχέση του πολύ πριν τη Μακρυπούλια – Ήταν μαζί για 6 χρόνια Δεν πρόκειται για τη Δέσποινα Ολυμπίου…
1 month, 14 days ago
6

Πολύ πριν τα μεγαλεία και τη φήμη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν για 6 χρόνια ζευγάρι με τη Διαμάντω Νικηβέλου, με την οποία ήταν μαζί από το σχολείο. Πρόκειται για μια σχέση πολλά χρόνια πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η συγκεκριμένη σχέση είναι παντελώς άγνωστη στους θαυμαστές του Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς η 43χρονη πλέον, Διαμάντω Νικηβέλου, δεν σχετίζεται με τον χώρο του θεάματος.

  • Διαβάστε επίσης: Η αμηχανία της Ζέτας Μακρυπούλια on air όταν αναφέρθηκε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η ίδια έχει σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κρατάει χαμηλό προφίλ, παρά το γεγονός ότι δουλεύει σε έναν πολύ γνωστό οργανισμό πολιτιστικού χαρακτήρα.

Καθώς οι δύο πιο γνωστές σχέσεις του τραγουδιστή, με τη Δέσποινα Ολυμπίου και τη Ζέτα Μακρυπούλια είχαν κάνει μεγάλο «μπαμ», φαίνεται πως κανείς δεν είχε ψάξει το παρελθόν του πολύ πριν έρθει η δημοσιότητα στη ζωή του.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες η Διαμάντω Νικηβέλου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις επόμενες σχέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς παραμένει πανέμορφη παρά τα χρόνια που έχουν περάσει.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως διατηρεί φιλικές σχέσεις, καθώς ακολουθούνται στα social media.

Δείτε την…