Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε Τατιάνα Στεφανίδου: «Μιλάτε λες και είστε η Πάπισσα της νομικής επιστήμης»
1 year, 2 months ago
6

O συνήγορος της Εύας Καϊλή δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

«Άναψαν τα αίματα» στον τηλεοπτικό αέρα, αφού υπήρξε έντονος διάλογος ανάμεσα στον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, συνήγορο της Εύας Καϊλή και την Τατιάνα Στεφανίδου, όταν ο πρώτος φανερά εκνευρισμένος είπε: «Κάνετε τον εισαγγελέα κ. Στεφανίδου», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή TLive του Alpha το μεσημέρι της Τρίτης 3/1.

«Αυτά που λέτε είναι στο επίπεδο του “μπορεί”, είστε ο εισαγγελέας αυτή τη στιγμή…», σημείωσε ο δικηγόρος. «Κανένας εισαγγελέας δεν είμαι, εκφράζω τον κοινό νου, τη λογική, τίποτα παραπάνω» του απάντησε η παρουσιάστρια. «Ο Μισέλ Κλεζ που χειρίζεται την υπόθεση, έχει τα στοιχεία της δικογραφίας, δεν μπορεί να εκφράσει τον κοινό νου; Εμείς δεν έχουμε σχέση με τον κοινό νου, εμείς πετάμε αλλού…», σχολίασε εκείνος.

Όμως οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στα χρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή.

«Την ανακαλύπτει η ίδια την βαλίτσα» τον ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου. «Έψαξε τους χώρους εκεί πέρα…» απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Γιατί έψαξε η κ. Καϊλή, συνέβη κάτι και άρχισε να ψάχνει το σπίτι της;» επέμεινε.

«Διάβασε στη Le Soir ότι συνελήφθη ο άντρας της ως ύποπτος διακίνησης χρημάτων που είναι απόρροια δραστηριοτήτων ποινικά κολάσιμων, και είπε τι συμβαίνει εδώ; Εσείς κυρία Στεφανίδου, ψάχνετε τα πράγματα του συζύγου σας; Να την κατηγορήσουμε δηλαδή γιατί δεν έψαξε τα πράγματα και τις βαλίτσες του συντρόφου της», είπε ο συνήγορος της κ. Καϊλή.

«Τα τετραγωνικά είναι πάνω από 120, ήταν τα χρήματα σε έναν χώρο που δεν είχε πρόσβαση. Δεν τα είχε δει. Επαναλαμβάνω ότι από μόνα τους τα χρήματα δεν στοιχειοθετούν κατηγορία. Πάρτε τον κ. Κλεζ τηλέφωνο να δώσετε νομικές συμβουλές. Ήταν σε ένα χώρο που δεν το είχε διαπιστώσει.  Το δικό σας ρεπορτάζ, δεν έχει σχέση με το ”ρεπορτάζ” που έχει κάνει ο αρμόδιος ανακριτής που θεωρείται από τους καλύτερους» συνέχισε.

«Ακούστε γιατί πάλι ειρωνεύεστε, εγώ δεν ειρωνεύομαι, αν συνεχίσετε να με ειρωνεύεστε, θα μιλάτε μόνη σας μετά», είπε στην παρουσιάστρια.

«Δεν ειρωνεύομαι απλώς απλοποιώ λίγο τα πράγματα», του απάντησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Επειδή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία η ανακριτική, ο ανακριτής Κλεζ είπε ότι είναι υποχρεωμένος να την έχει προσωρινά κρατούμενη γιατί μπορεί να προκύψουν στοιχεία» ανέφερε.

«Άρα την έχει προφυλακίσει μήπως προκύψουν στοιχεία. Οι Βέλγοι φαίνεται ότι έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο σύστημα, που προφυλακίζουν ανθρώπους χωρίς κανένα στοιχείο, μήπως υπάρξουν», είπε η δημοσιογράφος.

«Μιλάτε λες και είστε η ”Πάπισσα” της νομικής επιστήμης. Όλα αυτά που λέτε σας εκθέτουν. Έχετε μπροστά σας έναν δικηγόρο επί 34 χρόνια, έμπειρο, και κάνετε σχολιασμό που στηρίζεται στην νομική άγνοιά σας», ανέφερε απευθυνόμενος ξανά στην Τατιάνα Στεφανίδου που απάντησε: «Εντάξει εγώ έχω άγνοια, γι’ αυτό είστε εδώ για να μου μάθετε εσείς πώς να σκέφτομαι».