Μιχάλης Ιατρόπουλος: Χαμός με την παρατήρηση στην Φαίη Σκορδά
2 years, 10 months ago
6

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για τη συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού στο ριάλιτι «Η Φάρμα».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ωστόσο, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην Φαίη Σκορδά για ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε κάνει κάποια σχόλια σχετικά με την αντίδρασή του ηθοποιού όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μπάνιο στη Φάρμα.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εξέφρασε το παράπονό του στη Φαίη Σκορδά, λέγοντάς της:

«Θα σου κάνω μια παρατήρηση. Είπες πως σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου. Η ίδια η Παναγιώταρου με φώναξε. Καθόμουν δίπλα της και έφτιαχνα ένα σπίτι.

Με φώναξε η ίδια ότι βάζει μαγιό και έρχεται μπάνιο. Και να κάνουμε χαβαλέ. Άρα όταν δε ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία, Φαίη μου αγαπημένη. Στο εξηγώ τώρα που είμαι εδώ. Μου είπε “έλα να κάνουμε χαβαλέ”. Έτσι όπως το είπες, θα έλεγε κανείς πως είμαι σε μια κλειδαρότρυπα και βλέπω. Δεν είναι ωραίο και δίκαιο. Παρόλα αυτά δε σε παρεξηγώ, επειδή σε αγαπάω από παλιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

in.gr