Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περράκη: Προσπαθούν να λύσουν εξωδικαστικά το γάμου τους!
1 year, 2 months ago
6

Προσπάθειες να τα βρουν τελικά εξωδικαστικά φαίνεται πως κάνουν ο Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην σύζυγός του Αναστασία Περράκη. Μετά τις αγωγές που έγιναν και από τις δυο πλευρές, ο Ολυμπιονίκης και το διάσημο μοντέλο προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο ώστε το διαζύγιό τους να βγει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Αν και έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, το διαζύγιό τους δεν έχει βγει ακόμα. Το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του Έλενα, το 2009, παντρεύτηκε και έκανε τη βάφτιση το 2010, ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν το 2013, χωρίς όμως να έχουν βρει συναινετικό μονοπάτι να βαδίσουν. Και όσο οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες για χάρη του παιδιού, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, γι’ αυτό και το επόμενο ραντεβού τους δόθηκε στα δικαστήρια. Ο Μιχάλης Μουρούτσος έκανε αγωγή στη σύζυγό του, στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, λίγο πριν φύγει για να συμμετάσχει στο Survivor. Στη συνέχεια και αυτή ανταπάντησε με αγωγή και μέχρι τώρα όλα είναι στον πάγο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Secret των Παραπολιτικών, μια νέα εξέλιξη έρχεται να αλλάξει τη μεταξύ τους σχέση, αφού τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι κάνει προσπάθειες προκειμένου να βγει συναινετικό το διαζύγιό τους και όλα αυτά για χάρη της μικρής Έλενας, στην οποία έχουν και οι δύο μεγάλη αδυναμία.