Μιχάλης Σαράντης: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη Μαίρη Μηνά και τη νεογέννητη κόρη τους
1 year, 6 months ago
6

Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από την Τετάρτη, καθώς η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μιχάλης Σαράντης ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός με ανάρτησή του στο Instagram, την οποία συνόδευσε με δύο φωτογραφίες. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της Μαίρης Μηνά μέσα από το μαιευτήριο και ακόμη μία στην οποία τον βλέπουμε αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του.

“Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή. Καμάρι μου. Παιδί μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου Κερασιά μου ολάνθιστη, σ´ αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και το υπέροχο προσωπικό του για την φροντίδα, καθώς και τον γιατρό μας Γιώργο Νικολόπουλο που μαζί με την μαία μας Κέλλυ Περιβολάρη ήταν πάντα δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες! Επιτέλους, χαρά!”.

instyle.gr